A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

В будинку культури села Ганичі проведено годину пам'яті до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні " Незабутні дні війни - 1941 - 1945 років"

В будинку культури села Ганичі проведено годину пам'яті до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні " Незабутні дні війни - 1941 - 1945 років".

12:15 22.06.2023

В будинку культури села Ганичі відбулося свято присвячене Міжнародному Дню захисту дітей за участю вихованців Ганичівського ЗДО " Прощавай садочок"

В будинку культури села Ганичі відбулося свято присвячене Міжнародному Дню захисту дітей за участю вихованців Ганичівського ЗДО " Прощавай садочок".

12:17 01.06.2023

Працівниками будинку культури та бібліотеки села Ганичі організовано свято " Діти - надія України"

Діти - це наше майбутнє, світ надій, мрій і сподівань. І нехай здійсниться мрія кожної дитини - жити під мирним небом! Нехай швидше закінчиться війна і всі українські діти більше не знатимуть жахів війни...

12:04 01.06.2023

Неймовірно зворушливо вітали своїх найрідніших матусь та бабусь на святі " Мати - Берегиня роду людського" в будинку культури села Ганичі

Мама - найдорожча в житті кожної людини. І сьогодні ми дякуємо їй за ніжність і турботу, бо вона найдобріша, ласкава, мила та мудра матуся на світі.

11:30 15.05.2023

"Чорнобиль гірким спомином стукає в наші серця" під такою назвою проведено годину історичної пам'яті в будинку культури села Ганичі

Чорнобиль...Чорний біль нашої землі. Минає 37 років та чорною плямою стала чорнобильська катастрофа, яка полумяніє чорним вогнищем скорботи.

09:13 26.04.2023

В будинку культури села Ганичі обладнано тематичні виставки "Свято української писанки", "Пасхальний рушник - символ Великодня"

Свято Воскресіння Ісуса Христа приносить нам багато радості та душевної теплоти. Зберігаючи традицію зустрічі Великоднього свята всі готуються до нього заздалегідь, виготовляють різноманітні пасхальні атрибути: кошики, рушники, паски, писанки та інші смаколики.

14:21 14.04.2023

Працівники будинку культури села Ганичі долучилися до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля"

Працівники будинку культури села Ганичі долучилися до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля". В ході весняного прибирання привели у належний стан дитячий майданчик та парк, прибрали територію прилеглу до закладу.

14:12 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу