A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

До Міжнародного Дня захисту дітей клубно-бібліотечні працівники с.Ганичі організували свято до Дня захисту дітей

До Міжнародного Дня захисту дітей клубно-бібліотечні працівники БК с.Ганичі організували літературний ранок "Дітям України - сонце, квіти, мир". В програмі: 1. Привітальна частина. 2. Конкурс малюнків на асфальті учасників любительського об'єднання "Чарівний світ пензля". 3.Ігри та розваги.

16:07 01.06.2022

В будинку культури с.Ганичі клубно-бібліотечні працівники спільно з гостею з Дніпра Храповою Лілією Сергіївною провели арт-терепію з техніки пуантелізм (малювання ватними палочками) для дітей.

В будинку культури с.Ганичі клубно-бібліотечні працівники спільно з гостею з Дніпра Храповою Лілією Сергіївною провели арт-терепію з техніки пуантелізм (малювання ватними палочками) для дітей.

14:50 12.05.2022

До Дня пам'яті та примирення працівники будинку культури та бібліотеки села Ганичі вшанували пам'ять 53-х воїнів-визволителів нашого села.

До Дня пам'яті та примирення  працівники будинку культури та бібліотеки села Ганичі вшанували пам'ять 53-х воїнів-визволителів нашого села. Їх прізвища викарбувані на Обеліску Слави і пам'ять про них вічно житиме в наших серцях. Нетлінну пам'ять усіх жертв Другої світової війни вшанували хвилиною мовчання та відбулося покладання квітів.

08:43 09.05.2022

Працівники будинку культури с.Ганичі долучилися до Всеукраїнської акції «Закарпаттю-чисте довкілля».

Працівники будинку культури с.Ганичі долучилися до Всеукраїнської акції «Закарпаттю-чисте довкілля». Прибрано прилеглу територію до будинку культури, побілено дерева. Приведено у належний стан дитячий майданчик та парк.

08:30 18.04.2022

Арт-терапія «Великдень» з дітками-переселенцями та учасниками гуртків будинку культури с.Ганичі

У будинку культури с.Ганичі переселенка м.Дніпра Храпова Лілія Сергіївна спільно з клубно-бібліотечними працівниками провела практичну арт-терапію «Великдень» з дітками-переселенцями та учасниками гуртків будинку культури. Дітки робили великодні привітальні листівки, які будуть відправлені нашим Захисникам.

08:35 15.04.2022

Клубно-бібліотечні працівники с.Ганичі провели арт-терапію ліплення з пластиліну з переселенцями з Харкова, Слов‘янська, Донецька та гуртківцями закладу.

Клубно-бібліотечні працівники с.Ганичі провели арт-терапію ліплення з пластиліну з переселенцями з Харкова, Слов‘янська, Донецька та гуртківцями закладу.

08:34 12.04.2022

Працівники будинку культури та бібліотеки с.Ганичі для переселенців організували екскурсію до закладу.

Зараз в цей нелегкий для України час, ми як ніколи допомагаємо один одному, згуртовуємось. Місцева влада та односельці нашого села Ганичі надають допомогу з пошуком житла, організовують гуманітарну та матеріальну допомогу переселенцям, які рятуючись від жахіття війни змушено покинули рідні місця проживання. Працівники будинку культури та бібліотеки для переселенців організували екскурсію до закладу. Діти та батьки мали змогу насолоджуватись мистецькими витворами, тематичними виставками, цікавилися книгами.З ними проведено бесіду «Моє село – моя історія жива». У присутніх залишилися незабутні добрі спогади та позитивні емоції. Захід завершився спільним чаюванням. Учасники заходу змогли поспілкуватися і поділитися своїми життєвими історіями. І всі молилися Богу, щоб дав мир і спокій в Україні.

08:31 29.03.2022

Будинок культури с.Ганичі приєднується до флешмобу.

19 лютого Україна відзначає День Державного Герба України, який затверджено Верховною радою України в 1992 році. Для всіх нас він став знаком сили та волі. Під знаком Тризуба Україна захищає свою незалежність. Обладнано стенд "Герб України". Приєднуємось до флешмобу - будинок культури с.Ганичі.

08:57 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу