A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

Працівники будинку культури с. Ганичі провели літературну годину "Наша мова калинова". Учасниця гуртка "Художнє слово" декламувала вірш Дмитра Білоуса "Рідне слово".

Свято рідної мови - свято кожної людини, кожної родини. Бо мова - це історія народу і найважливіший національний скарб. Мова - це душа народу. Є мова - є Україна!

08:44 22.02.2022

Працівники будинку культури села Ганичі, найщиріші вітання та побажання в день свята шлють воїнам-афганцям.

Сьогодні вся Україна відзначає 33-річницю виведення військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Тож, працівники будинку культури села Ганичі, найщиріші вітання та побажання в день свята шлють воїнам-афганцям. Вони заслуговують на повагу своїх односельців. В нашій пам'яті назавжди залишаються героїчні подвиги, приклади героїзму, мужності та витримки.

08:32 16.02.2022

В будинку культури с.Ганичі учасниці любительського об’єднання «Чарівний світ пензля» малювали та робили валентинки на тему «На крилах любові».

14 лютого всі в Україні святкують День закоханих. У цей день всі обмінюються невеликими подарунками: іграшками, цукерками, валентинками. І всі ці подарунки робляться у формі сердечок, тому що червоне серце - символ любові! Тому в будинку культури с.Ганичі учасниці любительського об’єднання «Чарівний світ пензля» малювали та робили валентинки на тему «На крилах любові». Захід було проведено дистанційно в зв‘язку з карантинними обмеженнями.

14:51 15.02.2022

Працівники БК с. Ганичі підготували тематичний вечір «Будь в віках щаслива, Україно!».

Вся Україна сьогодні відзначає День Соборності України – день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Працівники БК с. Ганичі підготували тематичний вечір «Будь в віках щаслива, Україно!».Присутнім згадали події, які передували обєднанню України в одну державу. Ознайомились з тематичною виставкою «Україна Соборна – моя гордість і слава».

09:35 24.01.2022

Гарний настрій та передсвяткову атмосферу створили клубно – бібліотечні працівники села Ганичі та Солоний для колективу Ганичівського старостинського округу №5.

Гарний настрій та передсвяткову атмосферу створили клубно – бібліотечні працівники села Ганичі та Солоний для колективу Ганичівського старостинського округу №5 з програмою новорічного щедрування за сценарієм: «Добрий день Вам, добрі люди». З побажаннями добра, миру та прийдешніх новорічно – різдв’яних свят звернулися до старости села А. В. Фіцай та працівників закладу. Щедрувальний колектив будинку культури подарував присутнім букет щедрівок та віршованих побажань на прийдешній рік з надією, що він для всіх нас буде багатим на добро, щастя, здоров’я та принесе достаток. Головна ялинка села та Різдвяний Вертеп біля неї є прекрасною фотозоною для односельців та гостей села.

10:30 31.12.2021

Клубно-бібліотечні працівники БК с. Ганичі організовують справжнє свято - вечір народних традицій "Андріївські вечорниці".

Свято Андрія Первозванного - одне з найцікавих передноворічних свят, що супроводжується веселими співами, посиденьками, гаданнями на майбутню долю. Крізь віки збереглися ці звичаї та обряди, які відроджуються до нашого часу. Клубно-бібліотечні працівники БК с. Ганичі організовують справжнє свято - вечір народних традицій "Андріївські вечорниці". Свято дарує дівчатам радість та веселий настрій, а жінкам чарівну згадку про свою молодість.

14:28 13.12.2021

Працівники будинку культури с.Ганичі приєднались до флешмобу "Українська хустка"

Працівники будинку культури села Ганичі свято бережуть традицію української хустки. Адже українська хустка ще з давнини є нашим оберегом, символом любові та злагоди. Приєднуємось до флешмобу "Українська хустка".

13:39 06.12.2021

В будинку культури с. Ганичі проведено годину пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років "Минуле стукає в наші серця".

В будинку культури с. Ганичі проведено годину пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років "Минуле стукає в наші серця". Вшанували пам'ять про тих, хто став жертвою геноциду. Пом'янули хвилиною мовчання та запалили свічки пам'яті.

11:22 29.11.2021

Годину народознавства «Моє село – історія жива» проведено в будинку культури с.Ганичі.

Моє рідне Карпатське село – Ганичі! Воно справді зігріває душу кожного з нас. В історичних архівних документах вперше згадується 619 років від заснування. Кожен з нас повинен знати історію свого народу та рідного краю.

08:47 15.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу