A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

Виставка "Осінь - чарівниця" до свята урожаю

Осінь - найчарівніша пора року, багата на щедрі врожаї. Сьогодні в будинку культури села Ганичі гуртківці разом з працівниками закладу готувались по - особливому. Всі свої чудові роботи представили на виставці "Осінь - чарівниця" до свята урожаю. Окрасою виставки є роботи народного умільця села О.Д.Ганзій. Ми хочемо, щоб ви замилувались дивовижною красою матінки - природи та переглянули виставку напередодні свята Покрова Пресвятої Богородиці.

10:31 13.10.2022

Година патріотизму "Ми за мир в Україні "

В будинку культури села Ганичі традиційно відзначили Міжнародний День Миру годиною патріотизму "Ми за мир в Україні ". Сьогодні мир в Україні єдине бажання кожного українця за право жити в своїй державі. Діти України бажають миру в усьому світі та вірять, що Україна переможе завдяки нашим захисникам. Слава Україні! Героям Слава! Боже збережи Україну!

16:42 21.09.2022

В будинку культури села Ганичі проведено тематичний вечір "Моя Україна - незалежна, єдина"

В будинку культури села Ганичі проведено тематичний вечір "Моя Україна - незалежна, єдина" до відзначення 31-річниці Дня Незалежності України. Обладнано тематичну виставку " З Україною в серці", виставку робіт народних умільців села з вишивки "Багатство в барви перелито". Також відбулася зустріч з народним умільцем села, вишивальницею О. Д. Ганзій, яка презентувала свої роботи вишивки бісером на тему:" Україна - рідний край".

17:56 24.08.2022

Літературний ранок "Любіть цю землю і бережіть, вона одна на цілім світі"

В будинку культури села Ганичі відбувся літературний ранок "Любіть цю землю і бережіть, вона одна на цілім світі". Проведено конкурс читців віршів про Україну по підготовці до відзначення Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

10:31 22.08.2022

День Української Державності

Сьогодні всі українці відзначають вперше День Української Державності. Це свято утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого. Цю дату обрано не випадково, бо 28 липня - День Хрещення Київської Русі - України.

11:39 28.07.2022

Свято Івана Купала організували працівники будинку культури с.Ганичі.

Свято Івана Купала - це свято глибокої історії та великих сподівань молоді. Працівники будинку культури села Ганичі разом з гуртківцями закладу зустріли свято весело і з гарним настроєм. Вчили дівчаток сплітати віночок з найкращих квітів та загадували бажання, водили хороводи та співали пісні, провели веселі ігри.

13:32 07.07.2022

В будинку культури села Ганичі проведено годину народознавства "Моє село - моя історія жива".

В будинку культури села Ганичі проведено годину народознавства "Моє село - моя історія жива". Дітки та переселенці села мали змогу ознайомитися з виставками "Народні промисли села", " Моє рідне карпатське село - Ганичі", "Традиційне народне вбрання". Переглянули фотоальбом та дізналися багато цікавого з історії минулого та сьогодення нашого села.

11:04 24.06.2022

Директор будинку культури с.Ганичі Н. В. Фіцай разом з вчителем А. І. Футько організували з дітьми ігри та розваги на свіжому повітрі

Початок літніх шкільних канікул розпочався на дитячому майданчику біля будинку культури села Ганичі. Тут директор БК Н. В. Фіцай разом з вчителем А. І. Футько організували з дітьми ігри та розваги на свіжому повітрі " Нумо, хлопці та дівчатка". Ігри та змагання найсильніших подарували дітям радість. Вони отримали чимало гарних вражень, емоцій та заряд бадьорості. Дітки мріють про мир, тож мусимо робити все, щоб зняти напругу останніх новин війни та щиро вірити у перемогу нашої рідної України.

10:10 20.06.2022

Екскурсію до будинку культури с. Ганичі.

Доторкнулись до святинь минувшого і сьогодення. Екскурсію до будинку культури с. Ганичі організували з своїми вихованцями вчителі - Л. М. Суходольська та Л. І. Попович. Дітки з цікавістю розглядали виставки робіт народних умільців села з кераміки, вишивки та ткацтва. Директор БК Н. В. Фіцай з задоволенням відповіла на їх цікаві запитання та провела бесіду, ознайомила з речами старовини народознавчого кутка "Люби і знай минуле свого краю". Побажали діткам мирного неба, гарного літнього відпочинку та цікавих подорожей і зустрічей.

09:21 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу