A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

До відзначення свята "Вербна Неділя" в будинку культури села Ганичі обладнано тематичну виставку

До відзначення свята "Вербна Неділя" в будинку культури села Ганичі обладнано тематичну виставку на якій представлено пасхальні атрибути, які наближають до нас прихід найулюбленішого свята Світлого Христового Воскресіння.

09:31 10.04.2023

Годину народознавства "Люби і знай минуле свого краю" проведено в будинку культури села Ганичі

Годину народознавства "Люби і знай минуле свого краю" проведено в будинку культури села Ганичі. Бесіду з дітьми провела директор Н.Фіцай, щоб дізнатися більше про традиції, обряди, культуру та історію рідного села. Розповідала про речі сивої давнини, що зберігаються в народознавчому кутку.

09:49 30.03.2023

«Ранньоквітучі рослини Тячівщини»

З учасниками любительського об‘єднання «Чарівний світ пензля» Будинку культури с.Ганичі було проведено засідання на природі на тему: «Ранньоквітучі рослини Тячівщини».

09:33 21.03.2023

До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні в будинку культури села Ганичі обладнано тематичну виставку до відзначення 9-ї річниці та проведено годину пам'яті "Слава Героям Небесної Сотні"

До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні в будинку культури села Ганичі обладнано тематичну виставку до відзначення 9-ї річниці та проведено годину пам'яті "Слава Героям Небесної Сотні".

09:25 20.02.2023

Майстер-клас "Валентинка з любов'ю"

День Святого Валентина найулюбленіше свято серед молоді. В цей день висловлюючи любов та дружбу, щирість та повагу, прийнято дарувати валентинки, листівки та подарунки.

11:55 14.02.2023

Година народознавства "І виткане її життя у кольорах веселки..."

Годину народознавства "І виткане її життя у кольорах веселки..." з учасниками любительського об'єднання "Чарівний клубочок" проведено в будинку культури села Ганичі. Учасники дізналися про знамениту ткалю, Заслуженого Майстра Народної Творчості Гафію Петрівну Візічканич , яка започаткувала ткацтво у нашому селі. Була постійною учасницею виставок не лише у нашому краї, а й за кордоном. До сьогодні збереглися ткані килими у багатьох односельців, які є окрасою домівок. Її учениці ще й досі займаються цим прекрасним видом мистецтва.

11:53 10.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу