A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

Вечір народних традицій " Андріївські вечорниці"

Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом, веселим та найочікуванішим. Традиційно цього дня в будинку культури с. Ганичі проводиться вечір народних традицій " Андріївські вечорниці". Працівники закладу знайомлять молоде покоління з народними звичаями, що дійшли до нашого часу від сивої давнини. Свято оживає в піснях, різнобарв'ї народних промислів та речей домашнього вжитку. Цікавими для дівчат є розповіді про гадання на судженого та здійснення задуманих бажань, які проводяться саме в Андріївську ніч. Саме такі зустрічі, дозволяють глибше пізнати історію рідного села.

11:27 13.12.2022

Працівники будинку культури приєдналися флешмобу "Українська хустка"

Працівники БК с.Ганичі при проведенні масових заходів свято зберігають та відроджують народні традиції української хустки. Адже, хустка - невід'ємна частина української культури і спадщини. Українська хустка ще з сивої давнини є нашим оберегом, символом любові та злагоди, символом скорботи і прощання. То ж сьогодні приєднуємось до флешмобу "Українська хустка".

11:19 07.12.2022

Година пам'яті " Горить свіча пам'яті Голодоморів"

Щороку вшановують пам'ять жертв Голодоморів 1932 - 1933 років працівники будинку культури села Ганичі годиною пам'яті " Горить свіча пам'яті Голодоморів". Голодомор забрав мільйони життів, цілі села, що назавжди зникли з карти. Це був справжній геноцид над українським народом, це те, про що потрібно пам'ятати, розповідати, вивчати і згадувати про трагічні сторінки тих страшних подій української історії.

08:54 28.11.2022

Малювання на природі на тему "Осінь фарби дарувала"

Осінь — це дуже гарна пора. Тільки восени буває така різноманітна палітра барв. Листя змінює свій звичний зелений колір на червоний, бурий, жовтий, бордовий. Саме тому працівники будинку культури с.Ганичі провели малювання з дітками на природі, де вони мали змогу милуватись різнобарвними осінніми кольорами та відобразити їх у своїх малюнках на тему «Осінь фарби дарувала»

09:16 31.10.2022

Виставка "Осінь - чарівниця" до свята урожаю

Осінь - найчарівніша пора року, багата на щедрі врожаї. Сьогодні в будинку культури села Ганичі гуртківці разом з працівниками закладу готувались по - особливому. Всі свої чудові роботи представили на виставці "Осінь - чарівниця" до свята урожаю. Окрасою виставки є роботи народного умільця села О.Д.Ганзій. Ми хочемо, щоб ви замилувались дивовижною красою матінки - природи та переглянули виставку напередодні свята Покрова Пресвятої Богородиці.

10:31 13.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу