A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Новини

Неймовірне свято для дітей відбулося в Нересницькій ТГ.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

09:24 05.06.2022

Напередодні дня захисту дітей вихованці секції греко-римської боротьби на чолі з тренером - Михайлом Поповичем здійснили похід на гору Апецька.

Безліч приємних емоцій та вражень від гірських краєвидів, залишків снігу, весело та з користю для здоров'я проведений час отримали діти від захоплюючої подорожі. Похід став справжнім випробуванням, адже діти пройшли 22 км. 

10:44 26.05.2022

Майстер клас з миловаріння відбувся у бібліотеці с.Нересниця.

Під час війни надзвичайно важливим стало єднання українців для боротьби з ворогом. Кожна добра справа наближає день перемоги.Саме тому бібліотека с. Нересниця організовує цікаве дозвілля для усіх,хто потребує емоційної розрядки.Бібліотека у цей непростий час не має стояти осторонь ситуації в державі,тому допомагає як може.Переселенцям, а особливо батькам з дітьми,що опинились в с.Нересниця.Можна прийти до бібліотеки,посидіти,почитати чи помалювати,а також проводити майстер-класи.Їм треба якось оговтатись,реабілітуватись,псилогічно відновитись.А на базі бібліотеки можна збиратись і проводити все що завгодно,чи майстер класи,чи зібрання,чи гуртки...Аби було бажання.Одним таким завданням був проведений майстер- клас під керівництвом Драгун А.С. по мило варінню.Мило ручної роботи-це проста і доступна творчість,якій дуже легко навчитися.На занятті діти вчилися варити мило в домашніх умовах.Учасники дізналися основні таємниці миловаріння, правила комбінування інгредієнтів,самостійно обирали улюблені аромати та кольори,як справжні патріоти, майбутнє нашої України вибрали жовто-блакитний колір, а також заспівали гімн України.Спільно проведений час гуртує дітей та дає можливість випробувати свої мистецькі здібності.Майстер-клас пройшов в атмосфері позитивного настрою та радісних емоцій.Діти отримали неабияке задоволення від результатів праці,незабутні враження.Виготовлені вироби діти переселенців отримали у подарунок як сувеніри.

15:16 25.03.2022

І тур обласного конкурсу фортепіанних ансамблів мистецьких шкіл Закарпатської області!

    16 лютого 2022 року пройшов І тур обласного конкурсу фортепіанних ансамблів мистецьких шкіл Закарпатської області. Серед  18 ансамблів,  Нересницьку  ТГ представляли 5 дуетів, зокрема:

14:48 18.02.2022

Ансамбль викладачів шкіл мистецтв Нересницької ТГ  "Гармонія" отримав Гран-Прі!

Нещодавно прибули нагороди з Міжнародного фестивалю мистецтв "Різдвяні візерунки" , де ансамбль викладачів шкіл мистецтв Нересницької ТГ  "Гармонія" , під керівництвом Тетяни Гадайчук, отримав Гран-Прі! Вітаємо і бажаємо нових перемог!

11:27 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу