A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Новини

17 березня на базі Солотвинської школи мистецтв проводився обласний методичний семінар-практикум відділу ''Теорія музики '' на тему ''Розвиток внутрішнього слуху на уроках сольфеджіо"

17 березня на базі Солотвинської школи мистецтв проводився обласний методичний семінар-практикум відділу ''Теорія музики '' на тему ''Розвиток внутрішнього слуху на уроках сольфеджіо".

15:33 21.03.2023

В Нересницькій територіальній громаді проведено "Вечір пам'яті всіх загиблих у війні росії проти України"

       27 лютого в Нересницькій територіальній громаді було проведено вечір пам'яті всіх загиблих у війні росії проти України, також всі присутні мали змогу запалити "свічку пам'яті" за всіх мирних українців та героїв, які загинули борючись за нашу Незалежність, Свободу, за нашу рідну Україну, вшанувати тих хто віддав найцінніше – життя, щоб ми могли вранці прокидатися та радіти кожному новому дню.

09:01 01.03.2023

В Нересницькій ТГ біля Будинку культури с.Терново відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Героїв Небесної Сотні

Щороку 20 лютого відповідно до указу Президента України від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні" ми вшановуємо пам'ять всіх загиблих в ході Революції гідності, саме в ці дні під час протистояння між українським народом і тодішнім режимом загинуло найбільше людей. Усі вони увійшли до меморіалу борців за Українську Незалежність - до Небесної Сотні.

13:45 20.02.2023

В Нересницькій територіальній громаді в Будинку культури с.Терново відбувся концерт талановитої та всесвітньо відомої родини музикантів Шутко

В Нересницькій територіальній громаді в Будинку культури с.Терново відбувся концерт талановитої та всесвітньо відомої родини музикантів Шутко в складі: Остапа Шутка-скрипка, Назара Шутка-скрипка та Романа Шутка-фортепіано.

13:51 17.02.2023

Зразковий ансамбль народної музики "Нересницькі візерунки" (керівник: Гудак В.А.) став лауреатом I премії

Зразковий ансамбль народної музики "Нересницькі візерунки" керівник: Гудак В.А. став лауреатом I премії Міжнародного багатожанрового конкурсу мистецтв "Christmas story" (Румунія, Бухарест)

20:44 11.02.2023

Презентація практичного інтерактивного посібника "Як створити кар'єрний центр?"

Громадська організація Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності", експертна платформа Career Hub в межах програми USAID "Мріємо та діємо" у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та Міністерством освіти і науки України проводить презентацію практичного інтерактивного посібника "Як створити кар'єрний центр?". Його матеріали допоможуть тим, хто планує створити центр кар'єри або надавати якісні кар'єрні послуги, зокрема для молоді.

10:17 17.01.2023

Вокальний ансамбль «Тернівчанка» с.Терново вітали щедруваннями з наступаючим Новим роком!

Вокальний ансамбль «Тернівчанка» с.Терново вітали щедруваннями управління відділу культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради та керівництво Тернівського старостинського округу №4

17:35 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу