A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Новини

В Нересницькій територіальній громаді відбувся урочистий мітинг-реквієм до Дня Пам'яті та Примирення

Щороку 8 травня ми відзначаємо День пам'яті та Примирення. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у запеклій війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

14:05 08.05.2023

8 травня в День Пам'яті та Примирення клубно - бібліотечні працівники села Ганичі вшанували пам'ять тих, хто мужньо здобував перемогу у Другій світовій війні над нацизмом

8 травня в День Пам'яті та Примирення клубно - бібліотечні працівники села Ганичі вшанували пам'ять тих, хто мужньо здобував перемогу у Другій світовій війні над нацизмом. Працівники культури поклали квіти до Обеліску Слави нашого села та хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів, які захищали свою землю, заплативши ціною свого життя.

09:21 08.05.2023

8 травня до Дня пам'яті та примирення відбулося покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам в с.Терново

8 травня до Дня пам'яті та примирення відбулося покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам в с.Терново, за участі клубно- бібліотечних працівників с.Вишоватий, Терново, Петрушів та музейних працівників.

09:20 08.05.2023

Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад

Нересницька сільська рада разом із 25 громадами Закарпатської області, Тячівською міською, Тересвянською селищною, Бедевлянською, Углянською сільськими радами Тячівського району приймає участь у проєкті «Людський вибір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», який реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за підтримки Посольства Канади в Україні. Виконавчим партнером з провадження діяльності в рамках проєкту у Закарпатській області є Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

15:39 05.05.2023

Учні по класу фортепіано мистецьких шкіл Нересницької територіальної громади на Обласному конкурсі індивідуальних виконавців здобувачів освіти старших класів мистецьких шкіл

 27 квітня на базі КЗ «Мистецька школа Тячівської міської ради» відбувся  І тур обласного конкурсу індивідуальних виконавців здобувачів освіти старших класів мистецьких шкіл (фортепіано), де були задіяні два райони Тячівський та Рахівський. Нашу громаду представляли учні Нересницької  та Ганичівської шкіл мистецтв. 

11:35 28.04.2023

Ансамбль учнів молодших класів Ганичівської школи мистецтв (керівник - Гадайчук Т.М., концертмейстер - Куруц Н.О.) став Лауреатом ІІ ступеня на Обласному конкурсі вокальних ансамблів та хорів мистецьких шкіл Закарпатської області

25 квітня відбувся ІІ тур обласного конкурсу хорових колективів та вокальних ансамблів мистецьких шкіл Закарпатської області в м.Ужгород, в якому взяв участь ансамбль учнів молодших класів Ганичівської школи мистецтв (керівник - Гадайчук Т.М., концертмейстер - Куруц Н.О.) та став Лауреатом ІІ ступеня.

11:33 26.04.2023

І-й тур обласного конкурсу індивідуальних виконавців здобувачів освіти старших класів мистецьких шкіл Закарпатської області. (Народні інструменти)

20 квітня в Тячеві відбувся І-й тур обласного конкурсу індивідуальних виконавців здобувачів освіти старших класів мистецьких шкіл Закарпатської області (Народні інструменти). Учні мистецьких шкіл Нересницької ТГ також прийняли участь у цьому заході та показали достойні результати:

14:34 21.04.2023

Нересницька територіальна громада взяла участь в благодійній акції "Паска для воїна" в місті Ужгород

Нересницька територіальна громада долучилася до патріотичної акції «Паска для воїна», яка проводилась в м.Ужгород. На площі Народна відбулося освячення великодніх кошиків та всіх гостинців, які після були передані нашим Захисникам та Захисницям. Щиро дякуємо всім небайдужим, хто долучився до цієї акції. Саме завдяки відважності, єдності і любові до ближнього наша Україна і надалі стоїть за свою свободу, в єдності і є наша сила.  Слава Богу! Слава Героям! Слава Україні!

12:00 12.04.2023

В Нересницькій територіальній громаді відбувся перший тур Обласного конкурсу хорових колективів та вокальних ансамблів мистецьких шкіл

В конкурсі прийняли участь вокальний ансамбль учнів молодших класів Ганичівської школи мистецтв (викладач - Гадайчук Т.М., конценртмейстер - Куруц Н.О.) та вокальний ансамбль старших класів Нересницької школи мистецтв (викладач - Горзов А.А., концертмейстер Футько І.В.). Комісією було відмічено хороший рівень підготовки учасників та прийнято рішення делегувати вокальний ансамбль учнів молодших класів Ганичівської школи мистецтв на другий тур Обласного конкурсу до міста Ужгород.

11:39 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу