A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Новини

Студія дитячого фітнесу Надії Василівни Герич у с.Ганичі!

Нещодавно відвідали студію дитячого фітнесу Надії Василівни Герич. Отримали безліч позитивних емоцій та вражень від побаченого. Дякуємо за запрошення. Бажаємо успіху і процвітання. Обов’язково будемо співпрацювати і втілювати нові, креативні ідеї у життя.

13:53 09.11.2021

Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

Справжнє мистецьке свято відбулося сьогодні в Нересницькій ТГ, присвячене Всеукраїнському дню працівників культури та аматорів народного мистецтва. З концертом до нас завітали студенти та викладачі Ужгородського музичного фахового коледжу їм. Д. Є. Задора на чолі з директором Стегней С. І. Ми почули цікаві музичні твори у виконанні істинних професіоналів своєї справи. Всі присутні отримали велике задоволення від почутого, про що свідчили гучні овації у переповненому залі.

10:44 08.11.2021

Турнір з з греко-римської боротьби серед дітей, де прийняли участь спортсмени з Тячева, Грушова, Тересви, Ганич та  Тернова.

Продовжуємо святкування, приурочені Дню захисників та захисниць України! Сьогодні це Турнір з з греко-римської боротьби серед дітей, де прийняли участь спортсмени з Тячева, Грушова, Тересви, Ганич та  Тернова. Відкрили змагання святковим концертом працівники культури та учасники художньої самодіяльності.​​​​​​​

09:26 22.10.2021

Клубно-бібліотечні працівники  с.Нересниця підготували і провели святкову програму "Хвала тим хто ліс ростить,примножує,оберігає."

19 вересня 2021 року - День лісника. Відмінне свято, яке об'єднує всіх працівників лісу. Традиційно день лісника відзначається в третю неділю вересня.

09:45 23.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу