A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

  22 липня 2023 року в м. Київ відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець»

Дата: 04.07.2023 12:47
Кількість переглядів: 236

        У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець». Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. 

    22 липня 2023 року з 09:30 до 19:00 в м. Київ, КВЦ «Парковий» відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець».

       Доброчесні урядовці, відомі підприємці, журналісти та волонтери разом із понад 300 студентами з усієї України обговорять можливості реалізації молоді в Україні та необхідність єднання зусиль для успішної відбудови держави.

      У серпні запланована реалізація другого етапу проєкту – всеукраїнська молодіжна акція «Державотворець» для 35 відібраних студентів з перспективною їхнього працевлаштування в органи державної влади, бізнес та громадські організації. 

     Реєстрація на форум за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSJoc_5u6SiAFruXcvnTGLhYm3hX6yFhYCobNh1KgNdQxhLw/viewform

У разі виникнення додаткових питань, звертатися за тел. (097) 654-75-89, Лілія Шкира, начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, або за тел. (095) 460-00-15, Максим Свисенко, координатор програми «Державотворець».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу