A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Нересниця Нересницької сільської ради

В будинку культури с.Нересниця проведено диспут за круглим столом "Підліток XXI століття та його риси"

В будинку культури села Нересниця проведено диспут за круглим столом "Підліток XXI століття  та його риси"-психолог СШ. Горничар О.П.-задавала присутнім запитання на які вони давали цікаві відповіді.

14:31 14.12.2022

Тематичний вечір до пам'яті жертв Голодомору в Україні "Людської пам'яті мости"

    Працівники Нересницького будинку культури разом з вчителем історії Свистак  Л.Ю.та учнями 10-11-х класів провели тематичний вечір до пам'яті жертв Голодомору в Україні "Людської пам'яті мости"...

10:53 28.11.2022

Тематичний масовий захід "Тернистий шлях до свободи"

В Нересницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов тематичний масовий захід "Тернистий шлях до свободи" епіграф до заходу: "Хто вмирає в боротьбі-в серцях живе повіки"- приурочений до Дня Гідності та Свободи, який підготували і провели вчитель історії Михайльо І.Є.з учнями 8-10-х кл.та директор будинку культури с.Нересниця Гасинець М.М..

09:14 21.11.2022

Акція милосердя «З турботою про старих і немічних»

Працівники Нересницького БК провели акцію милосердя "З турботою про старих і немічних". Вони провідали сім"ю переселенців із Бахмута Котик Василя Ів.та Котик Лідію Г яким по 85 років. До 2014р. вони проживали в с.Піски Донецької обл., коли почалася війна їх будинок повністю був зруйнований і їх переселили в м.Бахмут,а коли і там російські окупанти бомбили місто їх квартиру зруйнувала ракета і вони залишилися без житла,то вирішили приїхати на Закарпаття і  зараз живуть в бувшій лікарні с.Нересниці. Живеться їм не солодко....

09:21 17.11.2022

В СБК с.Нересниця відбулося свято до Дня вчителя "Низький уклін вам вчителі"

На хорошому естетичному рівні в Нересницькому СБК пройшло свято до Дня вчителя "Низький уклін вам вчителі". Літературну частину свята підготували класні керівники Гасинець О.В. та Гасинець З.М. з учнями 11-х класів, а музичні вітання дарували вокальні ансамблі "Джерельце", "Шовкова косиця" та солісти-вокалісти будинку культури.

09:36 02.10.2022

Працівники Нересницького СБК привітали з професійним святом вихователів "Вітаємо з професійним святом!"

Працівники Нересницького СБК та вокальний ансамбль"Шовкова косиця"привітали з професійним святом вихователів та працівників Нересницького дошкільного навчального закладу за сценарієм "Вітаємо з професійним святом!".

11:10 28.09.2022

Працівники Нересницького СБК та вокальний ансамбль "Шовкова косиця" привітали працівників Комунального закладу "Місцева пожежна охорона" з Днем рятівника

Працівники Нересницького СБК та вокальний ансамбль "Шовкова косиця" привітали працівників Комунального закладу "Місцева пожежна охорона" з Днем рятівника - професійним святом. Побажали всіляких гараздів, міцного здоров'я та побільше життевих благ. Ведучі звернулися до присутніх пожежників гарними віршами:

11:01 20.09.2022

Працівники Нересницького БК привітали ветерана праці з професійним святом Днем працівника лісу

Працівники Нересницького БК з учасниками художньої самодіяльності в неділю 18.09.2022р вшанували ветерана праці Стойка Костянтина Мих. і привітали з професійним святом Днем працівника лісу. Костянтин Мих. пропрацював 40 років у лісових господрствах, починаючи з І.Франківської обл., а закінчив трудову діяльність в Широколужанському лісництві. Працював лісником та інженером лісових господарств.

09:47 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу