A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Нересниця Нересницької сільської ради

Змагання "Веселі старти" СБК с.Нересниця

До Дня фізичної культури і спорту на спортмайданчику Нересницької ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель фізкультури Людмила Миколаївна Михайльо та директор СБК М.М.Гасинець провели змагання "Веселі старти" між учнями 6,7,8,10,11 класів. Пройшли змагання з футболу, волейболу та різних спортивних ігор. Діти активно змагалися за перемогу, підтримували один одного, відчувався справжній "командний дух".

14:47 09.09.2022

Директор СБК с.Нересниця М.М.Гасинець привітала учнів 1-го кл. та класного керівника Михайльо О.В. з початком навчального року.

Директор СБК М.М.Гасинець привітала учнів 1-го класу та класного керівника Михайльо О.В. з початком  навчального року. Побажала діткам гарно вчитися, поважати вчительку,а Ользі В. творчих успіхів, наснаги, терпіння з першачками. Всім разом миру в Україні! Ольга В.провела з дітками бесіду "Перші кроки,країною знань".

16:55 06.09.2022

Клубно-бібліотечні працівники будинку культури с.Нересниця відтворили як в давнину брали ропу

Легенда стверджує, що у 18 столітті у Солоному була невелика соляна шахта. За переказами у Солоному було справжнє село: вибудована церква, яка стояла зверху над шахтою, будинок Седлака – власника солекопальні, хати-землянки. Та коли сіль із шахти вибрали, частина гори зірвалась і повністю знищила поселення. Церква потонула в озері, а один із трьох дзвонів дивом затримався між деревами. Від сильного удару він тріснув, проте його перенесли у Нересницьку церкву, яка знаходиться у центрі села.

13:02 04.08.2022

В Нересницькому СБК до Дня Матері проведено Арт-терапію по виготовленню подарункових бантиків.

В Нересницькому СБК до Дня Матері проведено Арт-терапію по виготовленню подарункових бантиків.Керівник масового заходу вимушена переселенка із м.Дніпра Храпова Лілія Сергіївна -психолог по професії.Гарно дякуємо за її активність.....

09:48 13.05.2022

Виставка-конкурс дитячих малюнків у будинку культури с.Нересниця.

В Нересницькому СБК директор Гасинець М.М.організувала і провела виставку-конкурс дитячих малюнків на тему: "Я малюю свою мрію"У своїх малюнках діти всі відобразили мрію про мир в Україні.Для визначення кращих робіт були запрошеніСлупко Г.В. Герич О.В.-вчителі Нересницької ЗОШ1-3ст.та самодіяльний художник нашого села Михайльо О.В.-голова жюрі,які визначили призові місця,за які діти були нагороджені грамотами та подарунками.

08:37 18.04.2022

В Нересницькому СБК проведено свято "Учителю вклоняємось доземно!"

В Нересницькому СБК проведено свято "Учителю вклоняємось доземно!" "Свято присвячене тим,чия праця непроста,тим,чиє слово добром проросте,тим,хто відкрив нам науки світання наші святкові і щирі вітання!Вітання від учнів 11-А класу на чолі з класним керівником Іриною Петрівною Фіцай та директора СБК Марією Гасинець з учасниками художньої самодіяльності будинку культури.Учні теплими та щирими словами вшановували вчителів-предметників,класних керівників,першу вчительку та директора школи І.В.Гасинець.Впродовж свята вокальні ансамблі "Джерельце","Шовкова косиця"та солісти Інна Футько,Марина Токар та Вікторія Білусяк дарували вчителям гарні пісні.

22:20 05.10.2021

Клубно-бібліотечні працівники  с.Нересниця підготували і провели святкову програму "Хвала тим хто ліс ростить,примножує,оберігає."

 19 вересня 2021 року - День лісника. Відмінне свято, яке об'єднує всіх працівників лісу. Традиційно день лісника відзначається в третю неділю вересня.

09:40 23.09.2021

Акція "Поспішай робити добро" у будинку культури та бібліотеці с.Нересниця

Дорога добра - це дорога, якою повинна йти кожна людина. А з чого вона починається? Вона починається зі ставлення людини до оточуючого світу. Оточуючий світ це не тільки люди, які поруч з вами, а й рослини і тварини. Адже все, що навкруги - живе. Саме за таким принципом виховували своїх дітей наші прадіди. Сьогодні ми звернемося до вічної теми - дружби і любові, злагоди і миру поміж людьми. Бо всім нам дуже добре жити у світі, у якому існують доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість, де між усіма налагоджені добрі стосунки. 

16:08 29.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу