A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

В Нересницькому БК до Дня Незалежності України проведено годину спілкування "Одна в нас мати - Україна"

Дата: 24.08.2023 10:13
Кількість переглядів: 149

В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності й по сьогоднішній день. Однією з таких подій є здобуття незалежності 1991 року. 24 серпня 1991 року було проголошено незалежність української держави. Це проголошення стало кінцевим результатом багатовікової боротьби українського народу та його найвидатніших синів за незалежність України, яка протягом свого існування дуже часто страждала від посягань загарбників і в різні періоди входила до складу різноманітних держав та утворень. З нагоди Дня Державного прапору  та 32-ї річниці Незалежності України в Нересницькому будинку культури директор Гасинець Марія Миколаївна провела круглий стіл на тему: "Одна в нас мати - Україна". Було запрошено вчительку Нересницького ліцею Михайльо Людмилу Миколаївну, яка нагадала про історію та тернистий шлях, яким пройшла Україна, щоб стати суверенною незалежною державою, яка має свій герб та прапор, кордони держави та рідну  мову. 
 Директор будинку культури Гасинець Марія Миколаївна запропонувала хвилиною мовчання  вшанувати пам’ять померлих воїнів, які загинули, боронячи нашу державу . 
Молодь розмальовувала малюнки на державну тематику, висловлювала власні думки щодо бажання жити в мирній державі, прапор якої вказує на золоті пшеничні поля і мирне небо над головою, щоб не було повітряних тривог і всі, хто боронить нашу державу,   живі і здорові повернулися додому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу