A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

В бібліотеці с.Вишоватий була проведена інтерактивна гра до Дня толерантності

Поняття толерантність сьогодні трактується дуже різнопланово. Перш за все, це терпиме ставлення до іншого, несхожого на тебе, прийняття іншої людини, інших думок і поглядів. В бібліотеці с.Вишоватий була проведена інтерактивна гра до дня толерантності, на листочках були записані основні риси толерантної людини.

13:53 15.11.2022

Клубно- бібліотечні працівники с.Вишоватий підготували книжкову виставку інсталяцію «Одна соборна Україна».

#День_Собо́рності — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

09:36 24.01.2022

До дня пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій, клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий підготували тематичну виставку «Скорботна свічка пам‘яті святої»

У четверту суботу листопада в Україні вшановують пам'ять мільйонів жертв голодоморів. Наймасштабнішим з них був голодомор 1932-1933 років.

11:13 29.11.2021

З нагоди дня української писемності та мови клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий підготували тематичну виставку «Мови велич-то краса»

День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця — основоположника давньоруської історіографії, першого історика Київської Русі, мислителя, ученого, ченця Києво-Печерського монастиря. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова.

16:02 09.11.2021

Вишоватська   сільська бібліотека щиро вдячна нашому односельчанину письменнику Михайлу Михайловичу  Пойді   за книги, отримані в дар бібліотеці .  

Дарування книг у бібліотеку – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника.                 ВДуже дякуємо за такі чудові подарунки для читачів нашої бібліотеки. А самих читачів запрошуємо ознайомитися з новинками.

15:04 18.10.2021

Бібліотека с.Вишоватий підготувала виставку інсталяцію «Кидай мишку - бери книжку»

1 вересня – День знань, хвилююче свято для всіх. Не існує людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку, шкільних товаришів. В цей день проводять урочисті заходи. Ніколи не лишаються осторонь і бібліотеки.  

13:59 02.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу