A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

Акція "Подаруй книгу" пройшла в бібліотеці с. Вишоватий

Акція "Подаруй книгу" пройшла в бібліотеці с. Вишоватий. Мета акції дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

11:57 15.02.2023

В бібліотеці с. Вишоватий оформлено виставку "Україна Соборна держава" біля якої проведено історичну годину.

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Лише за умови політичної та економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України в світі. Лише сильна держава та сильна влада може убезпечити націю від служіння чужим інтересам. Ось чому ми зобов’язані плекати ідеал власної соборної держави й віддавати йому всі свої сили та здібності. Об’єднавча акція 1919 року залишила глибинний слід в історичній пам’яті українців. Сьогодні українцям знову приходиться боротися за свою єдність, захищати цілісність і суверенітет рідної країни.

09:04 23.01.2023

Клубно - бібліотечні працівники с.Вишоватий провели з учасниками любительського об'єднання " Берегиня" вечір гадань

13 грудня відзначається День святого апостола Андрія Первозванного. Щоб заглянути у своє майбутнє, в ніч з 12 на 13-е число влаштовують ворожіння. Дівчата ворожать на своїх суджених й моляться Андрію Первозванному, щоб він подарував їм гарних наречених. Клубно - бібліотечні працівники с.Вишоватий провели з учасниками любительського об'єднання " Берегиня" вечір гадань. Було проведено багато конкурсів. "Гадання з каблучкою»; дівчата дізнавались , яка з них першою вийде заміж. «Імена», дівчата цікавились яке ж ім’я носитиме їх майбутній чоловік. А також, гадання на сірниках та багато іншого.

11:37 12.12.2022

Флешмоб «Зроби фото з хусткою».

Хустка - це таємниця, у багатьох народів світу вона була символом покровительства жінки і її оберегом, захистом від зла. З нагоди свята сільський клуб та бібліотека с.Вишоватий взяли участь у флешмобі «Зроби фото з хусткою».

11:14 07.12.2022

В бібліотеці с. Вишоватий оформлена книжкова виставка з нагоди 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди

3 грудня 2022 року виповнюється 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди - видатного українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета, педагога.

10:25 05.12.2022

Клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели бесіду застереження «СНІД – загроза людству»

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми. Про проблему ВІЛ/СНІДу має знати кожна людина. Щоб не стати ВІЛ-інфікованим потрібно знати, як уберегтися від інфекції. З цією метою клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели бесіду застереження «СНІД – загроза людству».Також учні оформили плакат , та розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ/СНІДу.

10:24 01.12.2022

В бібліотеці с.Вишоватий оформлена тематична виставка "Голод - 33- незагойна рана України"

Найтрагічнішою сторінкою історії нашого народу є голодомор 1932-1933 років. Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. І в останні дні листопада весь український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам'ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України. В бібліотеці с.Вишоватий оформлена тематична виставка "Голод - 33- незагойна рана України"

15:43 28.11.2022

В бібліотеці с.Вишоватий оформлено виставку та проведено бесіду " Україна територія гідності та свободи"

Україна – це територія Гідності й Свободи. Такою вона стала завдяки двом подіям: революції на Майдані 2004 року, яка була Святом Свободи, і революції 2013 року - Революції Гідності. Це був надзвичайно важкий період для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. На захист своєї землі, своєї Держави стали кращі представники українського народу. В ті часи людей об’єднувало бажання жити у вільній країні, з справедливим та світлим майбутнім. 21 листопада – день боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. В бібліотеці с.Вишоватий оформлено виставку та проведена бесіда " Україна територія гідності та свободи".

15:31 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу