A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

В бібліотеці була проведена літературно-виховна година «Віночок української мови».

Мова — це той інструмент, який єднає націю, народ в єдине ціле. Не буде мови — не буде нас як народу! Мова – це не просто слова, звуки, це – голос народу. Наш народ протягом багатьох віків творив мову, боровся за її збереження. Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати. Сьогодні слід підтримувати українську мову, пишатися її багатством і милозвучністю. Моя рідна мова – це не тільки засіб спілкування, це ж наша історія, наше минуле і майбутнє.

21:57 30.10.2023

Клубно-бібліотечні працівники с. Вишоватий провели патріотичну годину "Слава незламним захисникам"

Жовтень - місяць, коли українці вшановують захисників та захисниць країни, які вже десятий рік дають відсіч російській агресії. В Україні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових, волонтерів та медиків зараз особливо важливо. Тільки завдяки ним наша Батьківщина зберігає свою незалежність.

18:22 02.10.2023

Клубно -бібліотечні працівники с.Вишоватий в бібліотеці провели історичну бесіду "Партизанськими шляхами наших дідів"

22 вересня в Україні відзначався День партизанської слави. Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни. Клубно -бібліотечні працівники с.Вишоватий в бібліотеці провели історичну бесіду "Партизанськими шляхами наших дідів"де розповіли учням про героїзм і подвиги партизанів під час війни та наголосили, що ми не повинні забувати про людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму, виховуючи у підростаючого покоління почуття патріотизму та гордості за наших героїв.

17:54 22.09.2023

В бібліотеці с.Вишоватий була оформлена виставка "Свята моя Київська Русь" біля якої клубно-бібліотечні працівники провели історичну годину "Володимир Великий Хреститель Русі - України"

День Хрещення Київської Русі-України відзначається в Україні щорічно 28 липня - у день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира. Він був онуком святої княгині Ольги. Народився майбутній князь у 954 році в Києві. Період його князювання в Києві тривав 35 років - від 980 до 1015 року. Святий Володимир не тільки сам прийняв християнство, але й посприяв тому, що у 988 році християнство стало державною релігією Київської Русі.

12:25 28.07.2023

Клубно-бібліотечними працівниками була проведена година спілкування " Нема в світі кращого, як родина, то вам скаже і дитина"

8 липня в Україні відзначають День родини Родина для кожного – це найдорожчі люди, які найбільше люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідного мови, культури, бо саме сім’я є життєдайним джерелом споконвічно українських цінностей та традицій.

09:28 10.07.2023

Клубно - бібліотечні працівники с.Вишоватий напередодні свята провели народознавчу бесіду " Ти пливи вінок, водою пливи..."

Коли духмяне літо в самому розпалі, 7 липня приходить наймістичніше народне свято – Івана Купала. Це одне з найбільш таємничих і магічних свят, що дісталося нам від наших пращурів.

09:22 07.07.2023

Напередодні державного свята в бібліотеці було проведено бесіду «Конституційне право незалежної держави»

28 червня Україна відзначає державне свято — День Конституції України. Конституція 1996 року стала важливим етапом в українському державотворенні та законотворчості, у розвитку українського суспільства. Саме Конституція проголосила Україну суверенною, незалежною, демократичною, правовою державою. Напередодні державного свята в бібліотеці було проведено бесіду «Конституційне право незалежної держави».

12:19 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу