A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

До Міжнародного дня захисту дітей, клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели екскурсію на "Водоспад"

До Міжнародного дня захисту дітей, клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели екскурсію на "Водоспад", з учасниками гуртків, та читачами бібліотеки. Всім дуже сподобалась весела, з розважальним калейдоскопом екскурсія.

12:10 01.06.2023

Клубно-бібліотечні працівники та учасники гуртків с. Вишоватий провели флешмоб під музичний супровід " Вишиванка- національна святиня"

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

11:34 18.05.2023

Клубно- бібліотечні працівники с.Вишоватий провели годину пам'яті " Мій біль - Чорнобиль"

26 квітня 2023 року виповнюється 37 років вибуху, який стався на Чорнобильській АЕС на четвертому реакторі. Величезні об’єми витоку радіоактивних речовин, масштабна пожежа та тривала боротьба з наслідками - це лише частина жахливих наслідків трагедії. Сотні людей втратили життя в спробах перебороти вогонь, обмежити витік радіації чи врятувати інших людей.

09:17 26.04.2023

Клубно-бібліотечні працівники с. Вишоватий провели майстер-клас під назвою " Маленьке чудо на долоні - Великодня писанка" методом декупаж" з учасниками любительського об'єднання "Умілі ручки"

Клубно-бібліотечні працівники с. Вишоватий провели майстер-клас під назвою " Маленьке чудо на долоні - Великодня писанка" методом декупаж" з учасниками любительського об'єднання "Умілі ручки". Також під час майстер- класу була проведена народознавча година " Писанкарство - це мистецтво". Учасники були дуже задоволені своїми власноруч виготовленими писанками

14:26 14.04.2023

"Карпатська Україна - то наша трагічна сторінка" - під такою назвою було проведено бесіду до 84- річниці Карпатської України в бібліотеці с. Вишоватий

"Карпатська Україна - то наша трагічна сторінка" - під такою назвою було проведено бесіду до 84- річниці Карпатської України в бібліотеці с. Вишоватий. День, 15 березня назавжди залишиться у пам’яті волелюбних закарпатців, бо цього дня уперше за свою багатовікову історію Закарпаття стало незалежним.

09:09 15.03.2023

Клубно-бібліотечні працівники провели виховну годину "Крим – це Україна, Севастополь – українське місто!"

26 лютого День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, установлений згідно з Указом Президента України від 26 лютого 2020 року №58/2020. Цього дня 2014 року в місті Сімферополі за участю кримських татар, українців та представників інших національностей відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України – проти свавілля агресора – російської федерації.

09:38 27.02.2023

В бібліотеці с. Вишоватий була оформлена виставка "Ой яка чудова українська мова"

21 лютого наша країна відзначила День рідної мови. Це свято тієї мови, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо. Саме завдяки їй ми можемо порозумітися, переказати свої почуття, переживання. Саме тому бібліотека с. Вишоватий оформила виставку "Ой яка чудова українська мова", мета цієї виставки – поглибити знання про мову, як основу духовності; виховати любов і повагу до української мови, як мови державної та материнської; спонукати читачів до роздумів про долю рідного краю та його славних синів, про свою приналежність до українського роду.

09:26 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу