A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

У бібліотеці с.Ганичі презентовано тематичну виставку " Найвища краса- краса любові та вірності "

У бібліотеці С.Ганичі презентовано тематичну виставку " Найвища краса- краса любові та вірності " Кохання- це все,що було, є, буде.Це саме життя. Існує легенда, 14 лютого стало Днем Святого Валентина завдяки священникові Валентину,який жив у Римі за імператора Клавдія.Тоді існував наказ,що забороняв римським воїнам одружуватися. Клавдій був упевнений, що сім'я заважатиме чоловікам воювати.Попри все священник Валентин таємно вінчав закохані пари,незважаючи на імператорський наказ.За це його було заарештовано й кинуто у в'язницю.Як не дивно, але тут він закохався в сліпу дочку наглядача Джуліо.І у день страти 14 лютого дівчина отримує від свого коханого листівку, де було написано лише: " Від Валентина". Тож,зі святом Вас закохані.Миру Вам та нашій УКРАЇНІ.

12:01 15.02.2023

Тематична полиця " Розкажу Миколаю про що я читаю"

Святий Миколаю,тебе ми благаєм! Обдаруй нас теплотою,Миром ,ласкою і добротою.Щастя,Миру дай нашому роду- Українському народу. Це очікуване найулюбленіше свято наших діток,особливо зараз.Яке вчить милосердю,щедрості та любові,з яким пов'язані дитячі мрії та сподівання. Нехай святий Миколай Чудотворець,почує наші молитви і наповнить життя великими дивами.А найкращим подарунком буде Мир,здоров'я і душевне тепло. У бібліотеці обладнана тематична полиця " Розкажу Миколаю про що я читаю" Дітки переглянули книги та журнали.Де ознайомились з легендами,в яких розповідається про Миколая, історію його дитинства та життя! Потім дітки смакували смаколики та отримали подарунки від Святого Миколая.

12:14 19.12.2022

Година патріотизму "Мужність і біль Чорнобиля"

Бібліотека с.Ганичі: Проведено годину патріотизму "Мужність і біль Чорнобиля" 14- грудня Україна вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Насамперед це день мужніх та самовідданих людей, які прийняли доленосний виклик- захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Сьогодні наш обов'язок- пам'ятати про учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які є прикладом мужності,самовідданості та високого професіоналізму. ПАМ'ЯТАЄМО!!!

11:25 14.12.2022

Бібліотека с.Ганичі: До 300 - річниці від дня народження Г.Сковороди оформлено тематичну виставку "Великий мислитель українського народу "

Бібліотека с.Ганичі: До 300 - річниці від дня народження Г.Сковороди оформлено тематичну виставку "Великий мислитель українського народу ". Сковорода - це фантастична особистість,мислитель,діяч мистецтв.Людина яка була видатним мислителем свого часу. Які б умови не ставило до нього життя,Сковорода знайшов спосіб бути вільним.І зараз це один з найбільших прикладів для Українців, які можуть наслідувати в дусі свободи,в дусі вільності Сковороду: коли ти знаєш,що маєш робити,що ти хочеш сказати світу і робити це.

10:32 05.12.2022

У бібліотеці с.Ганичі оформлена тематична виставка " Запали свічку"

Геноцид Українського народу... Пам'ятаємо Голодомор! Трагічні сторінки 1932-1933 років стали найжорстокішим злочином проти Українського народу .Штучно створений голод то був єдиний спосіб знищити Українів.Тож, у бібліотеці с.Ганичі оформлена тематична виставка " Запали свічку".

10:22 28.11.2022

Екскурсія до бібліотеки с.Ганичі "І світу не пізнаєш не знаючи свого краю"

До бібліотеки с.Ганичі завітали гості з Донеччини. З нашими гостями провели екскурсію "І світу не пізнаєш не знаючи свого краю" Де присутні ознайомились з речами сивої давнини. З цікавістю слухали як давно виготовляли матеріал,тобто полотно для рушників,сорочок ,бо кожний предмет має свою історію,кожна річ є свідком певного періоду життя нашого краю.

15:29 17.11.2022

Година спілкування "Навіщо їжачкові яблучка?.."

      У бібліотеці с.Ганичі з активістами та користувачами проведено годину спілкування "Навіщо їжачкові яблучка?.." Їжачок- один з найцікавіших лісових жителів. А навіщо їжачкові яблучка? Це цікаво ))) Адже, їжачки живляться- комахами, равликами, грибами, суницею та навіть вужами. А, ще їжачки не відходять далеко від свого житла, вночі шукають собі їжу. А якщо спостерігати восени за їжачком як він завзято працює,тобто має свою схованку і туди носить яблука, не думайте ,що запас їжі ні- ні. Бо зимою їжачок спить. А яблуками їжачки чистять свої голки,між якими назбирується безліч паразитів, вони швидко розмножуються. Отож їжачок приймає своєрідну" яблучну ванну".Кмітливе звірятко,бо дбає про гігієну!

15:16 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу