A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

До 81- річниці Бабиного ЯРУ у бібліотеці проведено годину патріотизму

БіДо 81- річниці Бабиного ЯРУ у бібліотеці проведено годину патріотизму. 81- рік тому в Києві сталася одна з найбільш трагічних подій в історії України періоду Другої світової війни. Наприкінці вересня1941 року німецькі нацисти в урочищі Бабин Яр став символом Голокосту і нацистських злочинів. Вбито майже 34 тисячі євреїв.

09:58 30.09.2022

До дня партизанської слави у бібліотеці с.Ганичі презентовано тематичну виставку "Наша пам'ять не згасла"

До дня партизанської слави у бібліотеці с.Ганичі презентовано тематичну виставку "Наша пам'ять не згасла". Про людей високої слави,моралі,вірних військовому обов'язку, про тяготи підпільного- партизанського життя- буття.Про дії патріотів,які у неймовірно важких умовах підпілля зуміли об'єднати свої зусилля і створити потужний бойовий підрозділ - 4- й партизанський батальйон Київського об'єднання, про це розповіла присутнім М.І.Фіцай.

14:23 23.09.2022

У бібліотеці С.Ганичі презентовано виставку-інсталяцію "З Україною в серці "

У бібліотеці С.Ганичі презентовано виставку-інсталяцію "З Україною в серці " За свій рідний край і народ я Господа молю: Зішли Боже, Україні і щастя і долю.Так,дійсно всі ми зараз з Україною в серці. І не має значення,в якій частині нашої держави ми проживаємо,ми єдині в думках у бажанні жити у вільній, незалежній державі.На цілісність нашої держави посягнули вороги,але наші мужні захисники відвойовують та захищають нашу УКРАЇНУ. СЛАВА ГЕРОЯМ- МУЖНІМ УКРЇНСЬКИМ ЗАХИСНИКАМ!!!

15:07 24.08.2022

З користувачами та активістами бібліотеки провели масовий захід малюнок на камінцях " Моє літнє захоплення "

Нам всім відомо,що камені несуть особливу енергетику. Адже, камені сонечком зігріті, омиті дощовою водою,висушені вітром. Тож,і дітки з задоволенням малювали малюнки на камінцях акварельними фарбами. Розпис був різний- символіка нашої України, прапор, калина, сонечко та інші. Але головне те, що учасники були задоволені від того, що на камінцях вони малювали вперше та від душі.

08:58 15.08.2022

Бібліотека с. Ганичі відзначила День книголюбів

9- серпня відзначається день книголюбів. Любов до читання у кожного своя,проте чи знайдеться річ у світі,яка буде наповнена такою ж магією,як книга? Читання- свого роду таїнство,адже кожна книга- книга загадка,зрозуміти яку можна лише після прочитання.Тож,всім читачам бажаю побільше цікавих книжок і захоплюючого читання.

12:56 09.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу