A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

У бібліотеці с.Ганичі оформлено тематичну виставку " Біблія- книга з книг"

У бібліотеці с.Ганичі оформлено тематичну виставку " Біблія- книга з книг". Чому Біблію називають Книгою з Книг? А тому, що вона була першою книгою на нашій планеті в якій описується початок і створення світу. Але і багато в іншому перевершує Біблія всі інші книги. Як ми вже знаємо перша книга за формою. І, крім того, вона ж стала першою перекладеною, першою друкованою та нарешті, першою книгою,що має всесвітнє значення. Повчально та актуально...

09:29 12.04.2023

У бібліотеці С.Ганичі до Всеукраїнського тижня дитячого читання презентовано книжкову виставку " Слово до слова- буде розмова "

У бібліотеці С.Ганичі до Всеукраїнського тижня дитячого читання презентовано книжкову виставку " Слово до слова- буде розмова " де наші користувачі знайдуть книги на свій вибір, можуть прочитати про дивовижні таємниці, геніальні відкриття,пригоди .В книжках які знаходяться на полицях бібліотеки. Адже з книгою жити, з добром дружити.Тож , ласкаво запрошуємо.

10:14 30.03.2023

У бібліотеці с.Ганичі оформлено тематичну полицю "Історичними стежками краю"

Сьогодні виповнюється 84 роки від проголошення незалежності Карпатської України. У бібліотеці с.Ганичі оформлено тематичну полицю "Історичними стежками краю".Історія Карпатської України- це важлива сторінка історії нашого державотворення.

09:10 15.03.2023

У бібліотеці с.Ганичі презентовано книжкову виставку до Міжнародного дня рідної мови " Наша мова - мова калинова "

У бібліотеці с.Ганичі презентовано книжкову виставку до Міжнародного дня рідної мови " Наша мова - мова калинова ". Рідна мова дається народові Богом,чужа людьми, її приносять на вістрі ворожих списів... Любіть і бережіть свою рідну мову.Не з примусу, а лише за покликом власного сумління та гідності.Адже, мова є душею нації,її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато того,чим може пишатися наш народ.Наше слово - набирало сили на пергаментах Нестора- Літописця, І.Мазепи,Т.Шевченка,Л.Українки та багатьма іншими видатними Українцями. Наше слово- наша сила.В ці важкі часи українцям як ніколи важливо підтримувати свою рідну мову.

09:28 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу