A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

До Дня миротворців України у бібліотеці проведено годину патріотизму "Мужність- ваше друге ім'я"

"Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть" - сказав Ісус Христос. До Дня миротворців України у бібліотеці проведено годину патріотизму "Мужність- ваше друге ім'я". Ми віддаємо шану відданості та жертовності військовослужбовців, які несуть таку нелегку, проте дуже важливу службу по всьому світу, виконуючи благородну місію, захищаючи життя людей. Самовіддані, справжні, готові собою розплатитися за те, щоб Мир настав в Україні і не лише. Адже, вони постійно знаходяться в епіцентрі подій і завжди приходять на допомогу тим хто її потребує. З Днем українського миротворця!

12:21 14.07.2023

До бібліотеки с.Ганичі завітали активісти та користувачі

До бібліотеки с.Ганичі завітали наші активісти та користувачі, де дітки вибрали собі книги, адже літо чудовий час для покращання навичок читання у дітей влітку.Бо саме дитина через книгу пізнає світ,реалізує свої творчі потреби. Адже,книга розрадить і звеселить,навчає творити добро,любити свій край та гідно поводитись.

09:23 10.07.2023

У бібліотеці до Дня Конституції оформлена тематична виставка "Конституція України- основний закон держави"

28 - червня в Україні відзначають День Конституції - основного закону за яким живе наша країна. У бібліотеці до Дня Конституції оформлена тематична виставка "Конституція України- основний закон держави". Головний закон країни, закон за яким ми живемо, який є гарантом права та свободи Українців.

12:21 27.06.2023

У бібліотеці с. Ганичі оформлено тематичну вис тавку "Читаємо влітку"

У бібліотеці с. Ганичі оформлено тематичну вис тавку "Читаємо влітку", де наші користувачі зможуть ознайомитись та вибрати книги, що знаходяться на книжкових полицях бібліотеки. У бібліотеці проведено книжкові читання, адже книги люблять щоб їх читати. Бо книги мудрі вчителі, вони навчають робити добро, любити людей, адже хто книгу читає, той усе на світі знає.

12:13 13.06.2023

У бібліотеці та будинку культури відбулось свято до Міжнародного дня захисту дітей " Діти - надія України"

У бібліотеці та будинку культури відбулось свято до Міжнародного дня захисту дітей " Діти - надія України". Діти- це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя.Нехай життя кожної дитини,буде щасливим та незабутнім,дитячі посмішки наповнюються радістю.Та щоб вони про війни та ворожнечі ніколи не бачили наяву. Нехай діткам завжди світить сонечко яскраво,життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільони красивих зірок.

12:02 01.06.2023

У бібліотеці с.Ганичі презентовано тематичну виставку "Наш дім- наша земля"

У бібліотеці с.Ганичі презентовано тематичну виставку "Наш дім- наша земля". Земля - наш дім,земля- наша годувальниця.Тож, не забуваймо про те, що вона потребує від нас допомоги.Бібліотекар розповіла присутнім про проблеми довкілля, збереження природи, захищати її і примножувати. Вона дає нам все. Рідна земля- наша Батьківщина, велична й неповторна у світі УКРАЇНА.

11:58 29.05.2023

До Дня пам'яті та примирення у бібліотеці с.Ганичі презентовано тематичну виставку " Роки війни,століття пам'яті"

До Дня пам'яті та примирення у бібліотеці с.Ганичі презентовано тематичну виставку " Роки війни,століття пам'яті". У цей травневий день Україна вшановує тих,хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його.А також клубно- бібліотечні працівники біля обеліска полеглим у війні односельчанам поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання.Низько вклоняємось подвигу тим,чию юність обірвала війна,нашим захисникам України.ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИМ!!! Честь і слава живим героям УКРАЇНИ!!!

09:24 08.05.2023

У бібліотеці с.Ганичі проведено годину пам'яті "ЧОРНОБИЛЬ- трагедія віку"

У бібліотеці с.Ганичі проведено годину пам'яті " ЧОРНОБИЛЬ- трагедія віку". Вже - 37 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях . Хоча стільки років минуло від тоді , а пам'ять наша зберігає все до найменших подробиць , бо надто вражаючими і болючими були ці подробиці.Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи у пам'яті народній подвиг ліквідаторів.

09:09 25.04.2023

До Всесвітнього дня книги та авторського права у бібліотеці с. Ганичі з користувачами бібліотеки проведено огляд творчості поета, прозаїка, драматурга та оповідача цікавих легенд та переказів Ю.Драгун

До Всесвітнього дня книги та авторського права у бібліотеці с. Ганичі з користувачами бібліотеки проведено огляд творчості поета, прозаїка, драматурга та оповідача цікавих легенд та переказів. Берегиня народної творчості Срібної землі яка дбає про духовне виховання. Адже, у всій творчості Ю. Драгун спостерігається любов до Бога, до природи, музики. Ю.Драгун удостоїна багатьох нагород.Чарує читачів красою і глибиною рідного слова,його мелодійністю і передзвоном освіжаючої свіжості і радості.

09:05 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу