A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

В бібліотеці с. Вишоватий була оформлена виставка "Ой яка чудова українська мова"

21 лютого наша країна відзначила День рідної мови. Це свято тієї мови, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо. Саме завдяки їй ми можемо порозумітися, переказати свої почуття, переживання. Саме тому бібліотека с. Вишоватий оформила виставку "Ой яка чудова українська мова", мета цієї виставки – поглибити знання про мову, як основу духовності; виховати любов і повагу до української мови, як мови державної та материнської; спонукати читачів до роздумів про долю рідного краю та його славних синів, про свою приналежність до українського роду.

09:26 21.02.2023

Акція "Подаруй книгу" пройшла в бібліотеці с. Вишоватий

Акція "Подаруй книгу" пройшла в бібліотеці с. Вишоватий. Мета акції дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

11:57 15.02.2023

В бібліотеці с. Вишоватий оформлено виставку "Україна Соборна держава" біля якої проведено історичну годину.

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Лише за умови політичної та економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України в світі. Лише сильна держава та сильна влада може убезпечити націю від служіння чужим інтересам. Ось чому ми зобов’язані плекати ідеал власної соборної держави й віддавати йому всі свої сили та здібності. Об’єднавча акція 1919 року залишила глибинний слід в історичній пам’яті українців. Сьогодні українцям знову приходиться боротися за свою єдність, захищати цілісність і суверенітет рідної країни.

09:04 23.01.2023

Клубно - бібліотечні працівники с.Вишоватий провели з учасниками любительського об'єднання " Берегиня" вечір гадань

13 грудня відзначається День святого апостола Андрія Первозванного. Щоб заглянути у своє майбутнє, в ніч з 12 на 13-е число влаштовують ворожіння. Дівчата ворожать на своїх суджених й моляться Андрію Первозванному, щоб він подарував їм гарних наречених. Клубно - бібліотечні працівники с.Вишоватий провели з учасниками любительського об'єднання " Берегиня" вечір гадань. Було проведено багато конкурсів. "Гадання з каблучкою»; дівчата дізнавались , яка з них першою вийде заміж. «Імена», дівчата цікавились яке ж ім’я носитиме їх майбутній чоловік. А також, гадання на сірниках та багато іншого.

11:37 12.12.2022

Флешмоб «Зроби фото з хусткою».

Хустка - це таємниця, у багатьох народів світу вона була символом покровительства жінки і її оберегом, захистом від зла. З нагоди свята сільський клуб та бібліотека с.Вишоватий взяли участь у флешмобі «Зроби фото з хусткою».

11:14 07.12.2022

В бібліотеці с. Вишоватий оформлена книжкова виставка з нагоди 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди

3 грудня 2022 року виповнюється 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди - видатного українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета, педагога.

10:25 05.12.2022

Клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели бесіду застереження «СНІД – загроза людству»

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми. Про проблему ВІЛ/СНІДу має знати кожна людина. Щоб не стати ВІЛ-інфікованим потрібно знати, як уберегтися від інфекції. З цією метою клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели бесіду застереження «СНІД – загроза людству».Також учні оформили плакат , та розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ/СНІДу.

10:24 01.12.2022

В бібліотеці с.Вишоватий оформлена тематична виставка "Голод - 33- незагойна рана України"

Найтрагічнішою сторінкою історії нашого народу є голодомор 1932-1933 років. Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 роки. І в останні дні листопада весь український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам'ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України. В бібліотеці с.Вишоватий оформлена тематична виставка "Голод - 33- незагойна рана України"

15:43 28.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу