A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Сільський клуб с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

Клубно-бібліотечні працівники та учасники гуртків с. Вишоватий провели флешмоб під музичний супровід " Вишиванка- національна святиня"

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

11:34 18.05.2023

12 травня в сільському клубі с. Вишоватий відбувся святковий концерт «ЗА ВСЕ ЩО МАЮ, ДЯКУЮ ТОБІ!"

День матері, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

11:31 15.05.2023

В сільському клубі с. Вишоватий проведений круглий стіл на тему : "Молодість проти війни" до Дня пам'яті та Примирення

В сільському клубі с. Вишоватий проведений круглий стіл на тему : "Молодість проти війни" до Дня пам'яті та Примирення. З учасниками обговорили роль України у Другій світовій війні та вплив війни на Україну, а також те, чому довкола війни 1939-1945 років тривають суперечки.

11:27 09.05.2023

Клубно- бібліотечні працівники с.Вишоватий провели годину пам'яті " Мій біль - Чорнобиль"

26 квітня 2023 року виповнюється 37 років вибуху, який стався на Чорнобильській АЕС на четвертому реакторі. Величезні об’єми витоку радіоактивних речовин, масштабна пожежа та тривала боротьба з наслідками - це лише частина жахливих наслідків трагедії. Сотні людей втратили життя в спробах перебороти вогонь, обмежити витік радіації чи врятувати інших людей.

09:16 26.04.2023

Клубно-бібліотечні працівники с. Вишоватий провели майстер-клас під назвою " Маленьке чудо на долоні - Великодня писанка" методом декупаж" з учасниками любительського об'єднання "Умілі ручки"

Клубно-бібліотечні працівники с. Вишоватий провели майстер-клас під назвою " Маленьке чудо на долоні - Великодня писанка" методом декупаж" з учасниками любительського об'єднання "Умілі ручки". Також під час майстер- класу була проведена народознавча година " Писанкарство - це мистецтво". Учасники були дуже задоволені своїми власноруч виготовленими писанками

14:22 13.04.2023

У сільському клубі с.Вишоватий відбувся конкурс на кращу гумореску «Хто здоровий - той сміється, хай йому усе вдається"

З метою розвитку творчих здібностей дітей та виховання в них любові до українського поетичного слова, у сільському клубі с.Вишоватий відбувся конкурс на кращу гумореску під назвою «Хто здоровий - той сміється, хай йому усе вдається". В якому взяли участь учасники гуртка художнього слова.

09:38 03.04.2023

Клубно-бібліотечні працівники провели виховну годину "Крим – це Україна, Севастополь – українське місто!"

26 лютого День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, установлений згідно з Указом Президента України від 26 лютого 2020 року №58/2020. Цього дня 2014 року в місті Сімферополі за участю кримських татар, українців та представників інших національностей відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України – проти свавілля агресора – російської федерації.

09:37 27.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу