A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Нересницька школа мистецтв Нересницької сільської ради

В Нересницькій школі мистецтв відбувся майстер-клас з розпису великодніх писанок

Красу традицій української культури вивчають учні на уроках образотворчого мистецтва. За допомогою воску та фарб діти створювали неповторні малюнки на яйцях. Викладач ділилася своїми знаннями та вміннями з учнями, навчаючи їх техніці розпису та допомагаючи розвивати творчі здібності.

12:53 12.04.2023

В Нересницькій школі мистецтв відбувся відкритий урок на тему: "Засоби музичної виразності, їх значення у створенні художнього образу при роботі над музичними творами"

В Нересницькій школі мистецтв відбувся відкритий урок на тему: "Засоби музичної виразності, їх значення у створенні художнього образу при роботі над музичними творами". Провела урок викладач Рапава Тетяна Іванівна із ученицею Кубинець Веронікою.

12:49 31.03.2023

Учениця Нересницької школи мистецтв Палагусинець Богдана (викладач Горзов А.А.) взяла участь в першому турі обласного конкурсу естрадної пісні здобувачів освіти мистецьких шкіл Закарпатської області

22 березня , в Хустській школі мистецтв відбувся перший тур обласного конкурсу естрадної пісні здобувачів освіти мистецьких шкіл Закарпатської області.

09:44 23.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу