A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Будинок культури с.Ганичі Ганичівського старостинського округу №5 Нересницької сільської ради

В будинку культури села Ганичі відбулася зустріч з народним умільцем села, ткалею Василиною Михайлівною Она під назвою: "Ганичівські вечорниці".

В будинку культури села Ганичі відбулася зустріч з народним умільцем села, ткалею Василиною Михайлівною Она під назвою: "Ганичівські вечорниці".

22:00 30.10.2023

Годину історичної пам'яті до відзначення 79 річниці визволення села проведено в будинку культури села Ганичі під назвою: " Є в пам'яті миттєвості війни"

Годину історичної пам'яті до відзначення 79 річниці визволення села проведено в будинку культури села Ганичі під назвою: " Є в пам'яті миттєвості війни". Присутні дізналися про тих, хто віддав своє життя за визволення Закарпаття , ознайомились з картою визволення сіл району. Імена 53-х односельчан воїнів - визволителів навіки викарбувані на сільському Обеліску Слави та занесені в Книгу Пам'яті України.

21:47 23.10.2023

"Щедрі дари землі"

Справжнє свято осені "Осінь - чарівниця" організували в будинку культури села Ганичі. Учасники любительського об'єднання "Чарівний світ пензля" підготували малюнки на тему: "Щедрі дари землі". Приємні враження дістали створивши кожен свою чудову роботу передаючи любов до рідної землі та щедрих дарів осені. Під кінець заходу ласували солодощами та фруктами, щоб бути здоровими та енергійними і отримувати найкращі успіхи у навчанні.

21:11 10.10.2023

В будинку культури та бібліотеці села Ганичі проведено годину патріотизму "В єдності наша сила" до Дня захисників та захисниць України

Сьогодні зупинилась вся Україна у загальнонаціональній хвилині мовчання, щоб віддати шану всім, хто загинув за Україну і кожного з нас.

18:14 01.10.2023

Свято уквітчане осінню

З повагою, пошаною та вдячністю клубно-бібліотечні працівники (Н. В. Фіцай, М. І. Фіцай) привітали ветерана праці, педагога Оксану Петрівну Нужненко з Днем працівників освіти та Міжнародним днем людей похилого віку. Працівники культури висловили велику подяку за багаторічну працю на освітянській ниві, за сотні чудових учнів, яким подарували не тільки знання, а й свою любов.

18:08 01.10.2023

16 вересня - Всесвітній день прибирання. Працівники будинку культури села Ганичі активно долучилися до цієї акції.

16 вересня - Всесвітній день прибирання. Працівники будинку культури села Ганичі активно долучилися до цієї акції. Провели прибирання території прилеглої до закладу: обрізано кущі, проведено сінокосіння, прибрано територію парку та дитячого майданчика.

17:30 16.09.2023

Справжнє свято осені організували в будинку культури села Ганичі під назвою: " Осінній дивосвіт".

З нетерпінням всі чекають прихід чарівної красуні - осені, яка дивує нас своїми барвами. Осінь по праву вважається найкрасивішою порою року, бо тішить нас буянням різнобарвних фарб, щедрим золотом і достатком урожаю.

17:26 15.09.2023

Годину пам'яті " Вічна пам'ять і слава загиблим Захисникам України" проведено в будинку культури села Ганичі

Годину пам'яті " Вічна пам'ять і слава загиблим Захисникам України" проведено в будинку культури села Ганичі. З молитвою та свічами пам'яті згадали тих, що загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

09:48 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу