A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Петрушів Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

Книжкова виставка "Моя Соборна Суверенна..."

Сьогодні, 22 січня 2020 року, в Україні будуть відзначають одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити, – День Соборності України.

09:03 23.01.2023

В бібліотеці с.Петрушів проведено бесіду "Рани Чорнобиля"

14 грудня ця дата нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої країни й світу від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. В бібліотеці с.Петрушів проведено бесіду "Рани Чорнобиля".

11:22 14.12.2022

Виставка з нагоди 300 років від дня народження Григорія Сковороди

3 грудня 1722 року народився найвідоміший спудей Києво-Могилянської академії, невтомний мандрівник, письменник, музикант і філософ Григорій Сковорода. Його ім’я відоме на весь світ, його твори читають і перечитують, ним захоплюються і наслідують ось уже 300 років. Фрази з його філософських творів, байок та афоризмів стали крилатими і проходять крізь століття.

10:28 05.12.2022

Бібліотека с.Петрушів до Дня толерантності

Толерантність – терпіння, прийняття іншої людини такою, якою вона є, зі всіма її достоїнствами і недоліками. Толерантність – це поступливість, це активна позиція, викликана визнанням прав і свобод людства. Толерантність людей є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, колективі та суспільстві.

15:27 16.11.2022

В бібліотеці с.Петрушів оформлена виставка до Дня української писемності та мови

День украї́нської писе́мності та мо́ви — свято розвитку державної мови, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця. В бібліотеці с.Петрушів оформлена виставка.

10:20 10.11.2022

Працівники культури с.Петрушів провели свято "Ми хочемо миру" до Міжнародного Дня Миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. З нагоди цього свята працівники культури с.Петрушів провели свято "Ми хочемо миру". Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

09:24 22.09.2022

Книжкова виставка в бібліотеці с.Петрушів

Щороку в лютому світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Адже мова – найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку. 

08:53 22.02.2022

У бібліотеці с. Петрушів оформлено виставку " Україно цвіти у любові й добрі" з нагоди Дня Соборності України

22 січня ввійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. З нагоди цієї важливої історичної дати у бібліотеці с. Петрушів оформлено виставку " Україно цвіти у любові й добрі" з метою відродження паростків духовності, пробудження у своїх користувачів зацікавленості до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу, виховання поваги та любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасності.

10:57 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу