A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Петрушів Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

20 березня відзначається Всесвітній день казки

20 березня відзначається Всесвітній день казки. Казки - один із головних елементів культури будь-якого народу. Такі народні твори переказувалися та переказуються з покоління в покоління. Є казки для дітей Любі діти! Читайте казки та легенди, нехай вони живуть серед вас, сіють доброту і мудрість, навчають, як треба по правді жити. 

09:35 20.03.2023

Історія Карпатської України

Історія Карпатської України - коротка, але драматична і яскрава: кілька місяців автономії, кілька днів незалежності. Вона про прагнення до свободи, про готовність захищати її до останнього подиху всупереч несприятливим обставинам. Вона про соборність, про боротьбу за єдність українського народу.

09:11 15.03.2023

Працівники культури с.Петрушів провели літературну годину " Рідна мова- роду основа "

Кожного року 21лютого весь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя, мова – це історія народу, його світогляд, інтелект та духовність. З нагоди свята працівники культури с.Петрушів провели літературну годину " Рідна мова- роду основа ".

09:35 21.02.2023

День вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні, який встановлено Указом Президента України від 11.02.2015 р. № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

13:57 20.02.2023

Працівники культури с.Петрушів провели акцію "Величний день Єднання"

День єднання - молоде свято. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

13:51 16.02.2023

В бібліотеці с.Петрушів оформлена виставка "Ми пам'ять про вас бережемо" біля якої проведено з користувачами бесіду

Щороку, 15 лютого, в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам’ятна дата приурочена до дня виведення радянських військ з Афганістану.

13:46 15.02.2023

Акція " Подаруй бібліотеці книгу"

Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка – знайомства, зустрічі, переживання. Подарована бібліотеці книга – це радість не лише одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань. Бо книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого. Мабуть, саме ці думки спонукають тих, кого прочитана книга надихає на бажання подарувати її бібліотеці, користувачі бібліотеки с.Петрушів приєдналися до акції " Подаруй бібліотеці книгу".

11:56 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу