A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Новоселиця Новоселицького старостинського округу №2 Нересницької сільської ради

Екскурсія до бібіліотеки с.Новоселиця

Учні другого класу завітали до бібліотеки на екскурсію, тут вони ознайомилися з краєзнавчим кутком, з фондом бібліотеки,та дізналися багато цікавого про письменників краю, діти із задоволенням розпитували про книги, в яких висвітлюється про тварин, космос та багато іншого.

11:06 15.09.2022

В бібліотеці с.Новоселиця відбувся майстер клас по виготовленню патріотичних браслетів.

В бібліотеці с.Новоселиця сьогодні пройшов майстер клас по виготовленню патріотичних браслетів. Майстер клас провела Юлія Завіженець з села Нерубайське Одеської області, яка тимчасово перебуває в нашому селі, вона сказала, що в цей нелегкий для нашої Батьківщини час ми не полишаємо надії на прекрасне майбутнє та підтримуємо патріотичний дух.

08:45 04.04.2022

Екскурсія до бібліотеки с.Новоселиця.

Екскурсія до бібліотеки - нові враження і нові друзі!.Перше знайомство з бібліотекою для дітей було незвичайним загадковим і казковим, тут їх зустріло розмаїття , яскравих книг. Цікавим доповненням стали краєзнавчі експонати.

08:34 29.03.2022

Щорічно 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної сотні та увічнення пам'яті. До цієї події в бібліотеці с. Новоселиця підготовлено тематичну виставку.

Щорічно 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної сотні та увічнення пам'яті. До цієї події в бібліотеці с. Новоселиця підготовлено тематичну виставку, у документах представлених на виставці, подано огляд подій, що відбувалися в Україні в листопаді 2013 - лютому 2014 років.Вічна пам'ять і слава героям!

15:14 16.02.2022

В бібліотеці с Новоселиця оформлена тематична виставка за назвою "Їх долі обпалені війною".

Щороку 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.Ця памятна дата приурочена до Дня виведення військ з афганістану. Неможливо викреслити з памяті воїнів, ні тих хто загинув ні тих хто пройшов через пекло. Пам'ять про ті події завжди залишається в пам'яті українського народу. Тож з нагоди цієї дати в бібліотеці с Новоселиця оформлена тематична виставка за назвою "Їх долі обпалені війною".

14:55 15.02.2022

До міжнародного дня пам'яті жертв голокосту в бібліотеці с Новоселиця оформлена тематична виставка за назвою Пам'ятай: не буває "Вищих "Чи "Неповноцінних "народів.

До міжнародного дня пам'яті жертв голокосту в бібліотеці с Новоселиця оформлена тематична виставка за назвою Пам'ятай: не буває "Вищих "Чи "Неповноцінних "народів. Усі люди рівні! На якій представлені книги про події Голокосту пов'язані з великими людськими втратами. Голокост це біль і жах українського народу, який забрав мільйони людських життів.

08:31 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу