A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Сільський клуб с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

Клубно-бібліотечні працівники с. Вишоватий провели майстер-клас під назвою " Маленьке чудо на долоні - Великодня писанка" методом декупаж" з учасниками любительського об'єднання "Умілі ручки"

Клубно-бібліотечні працівники с. Вишоватий провели майстер-клас під назвою " Маленьке чудо на долоні - Великодня писанка" методом декупаж" з учасниками любительського об'єднання "Умілі ручки". Також під час майстер- класу була проведена народознавча година " Писанкарство - це мистецтво". Учасники були дуже задоволені своїми власноруч виготовленими писанками

14:22 13.04.2023

У сільському клубі с.Вишоватий відбувся конкурс на кращу гумореску «Хто здоровий - той сміється, хай йому усе вдається"

З метою розвитку творчих здібностей дітей та виховання в них любові до українського поетичного слова, у сільському клубі с.Вишоватий відбувся конкурс на кращу гумореску під назвою «Хто здоровий - той сміється, хай йому усе вдається". В якому взяли участь учасники гуртка художнього слова.

09:38 03.04.2023

Клубно-бібліотечні працівники провели виховну годину "Крим – це Україна, Севастополь – українське місто!"

26 лютого День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, установлений згідно з Указом Президента України від 26 лютого 2020 року №58/2020. Цього дня 2014 року в місті Сімферополі за участю кримських татар, українців та представників інших національностей відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України – проти свавілля агресора – російської федерації.

09:37 27.02.2023

До відзначення Міжнародного дня рідної мови учасники сільського клубу с. Вишоватий, взяли участь у флешмобі " Величаймо рідну мову - берегиню нашого народу!"

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням.

09:30 21.02.2023

В сільському клубі с. Вишоватий була проведена інформаційна година «Державний герб – символ суверенної незалежної держави»

19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила Тризуб як Малий Герб України, визначаючи його головним елементом великого Державного Герба України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців за часів визвольної боротьби XX ст.

13:55 20.02.2023

Клубно - бібліотечні працівники с. Вишоватий провели виховну годину "Небесна Сотня Білих Журавлів"

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які зарас воюють проти російської агресії, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам'яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

09:23 20.02.2023

В сільському клубі проведений диспут на актуальну тему для підлітків " Закоханість чи кохання"

Віками про кохання складали вірші, оспівували це почуття у музичних творах. Воно надихало на героїчні подвиги та штовхало людей на неймовірні вчинки. Письменник Оноре Де Бальзак говорив: " Кохання - єдина пристрасть, що не визнає ні минулого , ні майбутнього. 14 лютого до Дня Святого Валентина в сільському клубі с.Вишоватий була оформлена книжкова виставка. Також був проведений диспут на актуальну тему для підлітків " Закоханість чи кохання". Метою диспуту було: з'ясувати що таке кохання? Як воно проявляється і яку роль відіграє в житті підлітка, навчитися розрізняти кохання та закоханість.

11:59 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу