A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Сільський клуб с.Вишоватий Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

Клубно - бібліотечні працівники с.Вишоватий провели з учасниками любительського об'єднання " Берегиня" вечір гадань

13 грудня відзначається День святого апостола Андрія Первозванного. Щоб заглянути у своє майбутнє, в ніч з 12 на 13-е число влаштовують ворожіння. Дівчата ворожать на своїх суджених й моляться Андрію Первозванному, щоб він подарував їм гарних наречених. Клубно - бібліотечні працівники с.Вишоватий провели з учасниками любительського об'єднання " Берегиня" вечір гадань. Було проведено багато конкурсів. "Гадання з каблучкою»; дівчата дізнавались , яка з них першою вийде заміж. «Імена», дівчата цікавились яке ж ім’я носитиме їх майбутній чоловік. А також, гадання на сірниках та багато іншого.

11:33 12.12.2022

Флешмоб «Зроби фото з хусткою»

Хустка - це таємниця, у багатьох народів світу вона була символом покровительства жінки і її оберегом, захистом від зла. З нагоди свята сільський клуб та бібліотека с.Вишоватий взяли участь у флешмобі «Зроби фото з хусткою».

11:17 07.12.2022

Клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели бесіду застереження «СНІД – загроза людству"

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми. Про проблему ВІЛ/СНІДу має знати кожна людина. Щоб не стати ВІЛ-інфікованим потрібно знати, як уберегтися від інфекції. З цією метою клубно-бібліотечні працівники с.Вишоватий провели бесіду застереження «СНІД – загроза людству».Також учні оформили плакат , та розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ/СНІДу.

10:23 01.12.2022

Історична година до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні "Ті дні у пам'яті народній"

Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932-1933 років, історія не знає. Голодомор – одна з найстрашніших катастроф в історії людства. В сільському клубі с. Вишоватий була проведена Історична година до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні "Ті дні у пам'яті народній"

08:47 26.11.2022

В сільському клубі с. Вишоватий проведено патріотичну годину «Нам час для України жити»

З метою пробудження патріотизму у дітей і виявлення любові до Батьківщини та її захисників в сільському клубі с. Вишоватий проведена патріотична година «Нам час для України жити». Присутні з цікавістю прослухали історію відзначення цього свята та історичне значення доленосних для України подій ХХІ століття, які відбулися восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року.

15:35 22.11.2022

В сільському клубі с.Вишоватий відзначили день української мови та писемності "Мово журавлина, поринь із вирію до нас"

Українська мова - одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість і наш скарб. Українську мову неодноразово забороняли і намагалися викорінити, а над її носіями вчиняли геноцид. Наша мова пережила все це і зараз визнана однією з найкрасивіших мов у світі. В сільському клубі с.Вишоватий відзначили день української мови та писемності "Мово журавлина, поринь із вирію до нас".За проведений захід, учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад рідної

10:15 11.11.2022

Майстер-клас з виготовлення масок "Веселі привиди"

Кінець жовтня приносить у багато сімей чи то свято, чи то проблему під назвою Хелловін. І незважаючи на те, що в деяких родинах всі настроєні категорично проти, діти і підлітки не проти надіти на себе костюми і взяти участь в Хелловін поза домашніми стінами. В сількому клубі с.Вишоватий, був проведений майстер-клас з виготовлення масок "Веселі привиди", діти з великим задоволенням працювали над виготовленням маски, а також під час майстер-класу діти дізналися про історію виникнення та символіку свята Хелловіна.

10:14 03.11.2022

День миру в сільському клубі с.Вишоватий

"Яким не було б наше сьогодні, мир – це наше завтра." В.Гюго                                           Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.   До Міжнародного дня миру в сільському клубі с.Вишоватий учасники любительського об‘єднання «Умілі ручки» намалювали плакат «Ми за Мир»

16:14 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу