A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Новини

"Пізнай країну дитинства"

У бібліотеці с.Ганичі проведено екскурсію з вихованцями дитячого садочка, де дітки мали змогу ознайомитися з дитячою літературою та тематичними поличками "Казки мого дитинства", "Казки про тварин", "У світі рослин" та журналами для дітей "Малятко" та "Барвінок".

15:43 06.07.2021

Свято до 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді

З нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України та Дня молоді в Нересницькій громаді було проведено спортивні змагання для юнаків та дівчат, де участь взяли команди з Ганич, Тарасівки, Нересниці та Новоселиці. Заслужену перемогу між юнаками здобула комада с. Ганичі. Хлопці вразили всіх своєю фізичною підготовкою. Іван Прокопанич у віджиманні від підлоги - 100 разів, Віталій Корсак у піднятті гирі вагою 16 кг. - 102 рази.  Друге і третє місця відповідно розділили команди з Нересниці і Тарасівки. Між дівчатами перемогу здобула Нересниця, а друге місце команда с.Тарасівки. Проводив змагання кандидат у майстри спорту, тренер греко-римської боротьби Михайло Попович, вихованці якого продемонстрували показовий виступ для всіх присутніх. Юні спортсмени виконали ряд гімнастичних вправ з яких починається їх тренування, прийоми боротьби та акробатичні елементи, яких навчилися за період відвідування секції. Після виступів спортсменів присутні мали змогу насолодитися концертом, за участі працівників культури та талановитої молоді громади: хореографічний колектив Ганичівської школи мистецтв, керівник Богдана Кухта; художній керівник Будинку культури с. Ганичі Даяна Фера; вокальний ансамбль викладачів шкіл мистецтв керівник Тетяна Гадайчук, учениця Нересницької школи мистецтв Богдана Палагусинець, викладач Алла Горзов;  учасники художньої самодіяльності Будинку культури с. Ганичі Ванеса Герич і Данієла Попович, керівник Даяна Фера; учасники художньої самодіяльності Будинку культури с. Терново Андріана Ференчук та Ангеліна Даш; хореографічний колектив студії танцю «Фортуна» кервник Жанна Поор;  учасниця художньої самодіяльності сільського клубу с.Новоселиця Вікторія Тяско, керівник Галина Кошілка; учасниця художньої самодіяльності Будинку культури с. Нересниця Євгенія Олашин, керівник Марія Гасинець; дует викладачів Нересницької школи мистецтв у складі Алли Горзов та Тетяни Гадайчук; Микола Плиска та Вікторія Гадайчук. Ведучою концерту була спеціаліст відділу культури туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Андріана Сасин.  Драйвовим закінченням свята стала дискотека від  діджея «lukas». Дякуємо підприємцям у спонсорській допомозі в організації свята. Ще більше фото згодом.

13:45 02.07.2021

Книжкова виставка "Зростаємо з книгою" в бібліотеці с.Петрушів

В бібліотеці с.Петрушів оформлена книжкова виставка "Зростаємо з книгою" для молодших користувачів, щоб під час літніх канікул вони могли підібрати для себе цікаві книжечки на різні теми. Виставка оформлена з метою привернути увагу у дітей до книги до читання, хоч у теперішньому цивілізованому світі багато людей звертаються до інтернету, але книга прочитана в дитинстві запам'ятовуються на все життя.

16:40 01.07.2021

З метою відродження та збереження народних традицій нашого краю щодо виготовлення писанок в Нересницькій ТГ відбувся перший фестиваль-конкурс «З Великоднем у серці»

З метою відродження та збереження народних традицій нашого краю щодо виготовлення писанок в Нересницькій ТГ відбувся перший фестиваль-конкурс «З Великоднем у серці». До заходу долучилися учні загальноосвітніх та мистецьких шкіл, вихованців ЗДО, працівники закладів культури та народні майстри.

18:39 24.06.2021

Свято до Дня медичного працівника у будинку культури с.Нересниця

Щорічно у третю неділю червня святкують День медичного працівника. В Нересницькому будинку культури також відзначили свято медичного працівника. Працівники будинку культури та бібліотеки Гасинець М.М., Гасинець І.І., Тяско Н.В. підготували святкову програму, в якій взяли участь: начальник відділу охорони здоров'я Нересницької сільської ради Гасинець Л.І., ведучі - Мурга Марія та Думнич Наташа. Під час свята були відзначені нагородами працівники медичної сфери, ветерани праці Нересницької громади, вшанували хвилиною мовчання померлих медичних працівників. Нагороди вручали голова Нересницької сільської ради Гасинець В.І. та начальник відділу охорони здоров'я Нересницької сільської ради Гасинець Л.І. Святкову програму підготувала М.М.Гасинець, в якій взяли участь: вокальний ансамбль «Шовкова косиця» з піснею "Україна-матуся моя", у виконанні вокального дуету у складі Тетяни Гадайчук та Алли Горзов прозвучала пісня "Земле моя", для ветеранів праці дарував музичне вітання фольклорний колектив Нересницької школи мистецтв «Нересницькі візерунки» керівник Володимир Гудак, прозвучала пісня "Водичка з криниці" у виконанні вокального ансамблю викладачів шкіл мистецтв, керівник Тетяна Гадайчук, у виконанні солістки В.Білусяк прозвучала пісня "Лети моя пісне", читець Ліда Михайльо дарувала привітальні слова для всіх медичних працівників та ветеранів праці. А також у холі будинку культури була оформлена виставка робіт медичних працівників: Гасинець Л.І. картини під назвою "Прогулянка", "Весняний ранок", "Маки", Шпак Т.С. мальовані картини "Амареліс ", "Ірис",  вишивка від Бедевельської О.М. "Сонячні маки", "Квітковий час", роботи сімейного лікаря Мазяк Л.І. "Березовий гай", "Осінь на селі", медична сестра Новоселицької амбулаторії Тяско О.М. представила картини та рушники вишиті бісером.

15:56 17.06.2021

Свято до Дня матері в будинку культури с.Терново

З нагоди міжнародног­о Дня матері в будинк­у культури с.Терново ­відбувся святковий ко­нцерт. На свято було запрошен­о всіх жінок, матерів­, бабусь, щоб кожна матуся відч­ула любов і доброту с­воїх дітей. Адже для ­кожної людини дуже ва­жливо і дуже потрібно­ хоча б раз на рік зу­пинитися в цій життєв­ій метушні, згадати п­ро найдорожчу людину ­на землі, яка подарув­ала життя, піклується­, оберігає, захищає, ­допомагає … своїй дит­ині усе своє життя ! Святкували з квітами,­ віршами, танцями та ­піснями. У святі взяли участь: учасники студії танцю «Фортуна», дует у складі Віри Вишинської та Ольги Варга, Палагусинець Богдана, Маркуц Олександра, Костевич Андріана. Висловлюємо щиру подяку спонсорам за квіти та солодкі подарунки для учасників свята!

16:20 27.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу