A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Готельно-ресторанний комплекс "Царська долина" та Солене Озеро

Дата: 24.06.2024 13:25
Кількість переглядів: 33

Адреса : Закарпатська обл., Тячівський р-н, с.Нересниця, вул. Солоний, 38

Навколо цього комплексу неймовірна природа, затишний готель та котеджі, спокійна атмосфера, смачні страви та найкращий спа-відпочинок. 

В "Царській долині" знаходиться готель, чотири котеджі, піцерія з смачною італійською піцою, ресторан з європейською кухнею та Боулінг з американськими бургерами та японськими ролами. На території є одна велика та чотири маленькі тераси, басейн з фільтрованою водою, сауна та джакузі, чани, фітобочки з лікарськими травами, дитячий майданчик. 

Просторі та затишні номери в готелі «Царська Долина» створені для цінителів відпочинку на вищому рівні. На вибір є 16 номерів в різних кольорових відтінках та розмірах.

У вартість входить сніданок на 2 особи, в літню пору - басейн, в холодну пору року - на вибір сауна, чан, фітобочка чи спортзал.

Номери в котеджах найкраще підійдуть для сімейного відпочинку або компанії друзів. На нашій території розміщені 4 комфортні будинки.

Солене озеро

З сивої давнини, аж до 1855р. жителі села займалися видобуванням солі.

Саме в присілку села Нересниця ховається за невисокими пагорбами невелике озеро Солоне, воно знаходиться на четвертому кілометрі від центру Нересниці, площа озера 1 га, глибина близько 15 метрів. Вода в ньому зверху прісна, а знизу солона. За легендою воно утворилося у 18 столітті на місці соляної шахти над якою колись  стояла церква. Під час буревію маленький струмочок розлився, затопив шахту, утворивши озеро, а церква за переказами осіла на значну глибину. Якщо добре прислухатися, можна почути дзвін, який лунає з глибини озера. Можливо в дзвін вдаряють підводні течії, що й створює містичний звук. За іншою легендою озеро утворилося після того, як на його місці перестали видобувати сіль. Одного дня гора розташована надшахтою здвинулась і знищила значну частину будівель. Церква ж опинилася на дні озера, яке утворилось на місці шахти. Після цієї катастрофи дивом вцілів один з дзвонів церкви, який зачепився між деревами і тріснув. Його відремонтували і встановили у відбудованому храмі в центрі села Нересниця.

Що потрібно знати про "Царську долину" та солене озеро:

  • можна відпочити всією сім'єю та в колі друзів;
  • розслабитися у фітобочках, чанах, саунах, джакузі та басейнах;
  • тут потрібно насолоджуватися красою природи та неймовірними пейзажами навкруги;
  • це місце де з давніх часів видобувають сіл;
  • озеро яке утворилося ще у 18ст;

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу