A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

21 травня 2024 року на базі Молодіжного ХАБу в с.Нересниця відбувся фінальний захід клубу "Анонімні фінансисти", який повела команда Молодіжної ради Нересницької ТГ

Дата: 27.05.2024 13:03
Кількість переглядів: 25

21 травня 2024 року на базі Молодіжного ХАБу в с.Нересниця відбувся фінальний захід клубу "Анонімні фінансисти", який повела команда Молодіжної ради Нересницької ТГ у складі: Павлюк Ростислава, Керецман Ольги, Павлюк Ксенії, Гадайчук Вікторії та Михайльо Матвія.

Важливою подією заходу було презентування та вручення "Фінансових планерів" , які розробила команда клубу для учасників. Даний планер допоможе вести свої фінансові витрати або доходи та коректно ними розпоряджатися для подальшого правильного відкладання коштів на свої цілі або мрії)

Також в програмі заходу основним було, цікаво провести час з учасниками клубу, пограти в різні настільні ігри, пригоститися смачними десертами та поділитися спільними позитивними враженнями.

Тож хто хотів у команду нашого клубу, обов'язково приєднуйтеся! Надалі ми будемо проводити ще більше подібних заходів, будемо раді бачити кожного)

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу