A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

"Гаррі Поттер i Орден Фенікса" Джоан Роулінг

Дата: 23.01.2024 16:24
Кількість переглядів: 6

Книга знаходиться в Бібліотеці с.Терново, за адресою вул.Центральна, 214 та Бібліотеці с.Новоселиця, за адресою вул.Борканюка, 143.

П'ята частина пригод Гаррі Поттера

Короткий зміст книги: Гаррі щороку з нетерпінням чекає кінця літніх канікул і повернення до магічного світу. Але в цьому році магічний світ порушив спокій спекотного вечора Тисовий вулиці - на Дадлі та Гаррі нападають дементори, змусивши використати патронус. Тепер юного чарівника судитимуть в Міністерстві магії і, можливо, його чекає відрахування з Ґогвортсу.

А з Азкабану, неприступної в'язниці для найнебезпечніших чарівників, втекли смертежери. Ходять моторошні чутки про те, що Волан-де-Морт повстав і тепер збирає армію... У Школі чарів та чаклунства заправляє порядком Долорес Амбридж, а учні організовують Армію Дамблдора - практичні заняття із захисту від темних мистецтв.

Ця частина про Хлопчика-який-вижив стала похмурішою і серйознішою. Головний герой зростає разом з читачами — тепер йому доводиться приймати дорослі рішення і миритися з важкими втратами.

Що за загадковий Орден Фенікса, до якого належали батьки Гаррі? Звідки беруться його дивні видіння про Темного Лорда? І що стане з Хогвартсом під керівництвом Долорес Амбридж?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу