A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

В Нересницькій ТГ відбулися установчі збори з формування Молодіжної ради при Нересницькій сільській раді

Дата: 15.12.2023 13:47
Кількість переглядів: 30

Відповідно до рішення дванадцятої сесії VIII скликання від 22 листопада 2023 року №1511 Нересницька сільська рада вирішила утворити Молодіжну раду при Нересницькій сільській раді.

Найважливішим результатом цих зборів було те, молодь мала змогу сама обрати своїх делегатів та вибрати поміж себе голову ради, секретаря та заступника.

На збори були запрошені всі бажаючі хто подав заявку на вступ до Молодіжної ради. З вітальним словом виступив голова Нересницької сільської ради Гасинець Василь Іванович, перший заступник сільського голови Кустрьо Василь Юрійович, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Церкуник Євгенія Миколаївна, також на зборах були присутні члени ініціативної групи з створення молодіжної ради.

Збори розпочались з презентації «Що таке молодіжна рада та як вона працює?», яку продемонструвала спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Фера Даяна, після чого кожен з учасників мав змогу представитися та розповісти про себе та свої захоплення.

Після знайомства молоддю було висунуто трьох кандидатів на голову Молодіжної ради: Гадайчук Вікторію, Павлюк Ростислава та Фіцай Анастасію, після чого відбулося відкрите голосування де Гадайчук Вікторія здобула найбільше голосів та була обрана головою Молодіжної ради. Заступником голови Молодіжної ради одноголосно було обрано Павлюк Ростислава та одноголосно обрано секретаря Молодіжної ради Фіцай Анастасію.

Після обрання керуючих Молодіжною радою з молоддю було обговорено їхні подальші кроки в формуванні роботи Молодіжної ради та складено список особистого складу Молодіжної ради, який подається на затвердження.

Вітаємо молодь нашої громади з створенням Молодіжної ради при Нересницькій сільській раді. Це був визначний крок у формуванні молодіжної політики в громаді. Ми щиро раді були бачити таку кількість ініціативної, креативної та активної молоді, які дійсно мають велике майбутнє. Молодь – це наше майбутнє, майбутнє нашої України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу