A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Всесвітній день прибирання

Дата: 08.09.2023 10:12
Кількість переглядів: 173

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine висловлює Вам свою повагу та щиро дякує за вашу активну участь у Національному організаційному комітеті з підготовки щорічної події  Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, яка відбудеться 16 вересня 2023 року о 10:00 в 24 областях разом з 191 країнами Світу.

        Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Молодь та громадяни об'єднують зусилля і разом  тримають екологічну оборону. 

Ми об’єднуємо громадян з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для  розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій проводить щорічно Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Україна стане частиною міжнародного руху, акції прибирання відбудуться у всьому світі, об’єднають мільйони учасників (інформаційна довідка, додаток 1). У 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням заборон, обмежень, які діють на період війни. 

Рекомендований період проведення з 16 серпня по 16 вересня 2023 року в різних форматах в залежності від можливостей у воєнних реаліях: цифрове прибирання онлайн; прибирання територій установ, організацій, закладів освіти; сортування вторинної сировини та здача на перероблення; приурочення осіннього місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо. Інші формати прибирання допускаються після відпрацювання заходів безпеки і рекомендації локацій прибирання органами місцевого самоврядування, ДСНС за наявності поруч сховища на випадок сигналу тривоги, уникаючи масового скупчення учасників.

В події беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, заклади освіти, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, школярі, студенти, лідери думок та пересічні громадяни, ВПО та українці закордоном.

Звертаємось до Вас із проханням максимально сприяти організації та проведенню Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, а саме:

  • Рекомендувати структурним підрозділам взяти участь та сприяти інформаційній та організаційній кампанії та реєстрації результатів  участі у Всесвітньому дні прибирання буде відкрита до 25 вересня включно за посиланням: https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 

  • Сприяти поінформуванню закладів, загальної середньої та позашкільної освіти, щодо щорічного конкурсу до Всесвітнього дня прибирання. Детальніше у Положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR

  • Надати максимальну інформаційну підтримку, опублікувати анонси та результати на ваших ресурсах (додаток 1). За можливості, будемо вдячні за лист підтримки на електронну адресу letsdoitukraineinfo@gmail.com. Висвітлення відео/аудіо роликів на Інтернет і медіаресурсах, за статусом соціальної реклами на рекламних площинах.

  • Запрошуємо Вас, колектив. громаду взяти участь в акції 16  вересня 2023 року о 10:00 (у цифровому прибирання та інших форматах).

  • Прохання зареєструвати результати участі області до 25 вересня 2023 року включно за посиланням:  https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

  • Прохання занести Всесвітній день прибирання (третя субота вересня) до календарного плану на 2024 рік.

 

 

Загальний результат, рейтинг найактивніших учасників, громад буде опубліковано 1 жовтня 2023 року на сайті letsdoitukraine.org

 

Ми розробили пакет матеріалів, який допоможе всім учасникам процесу провести акцію на найвищому рівні: інформаційні, візуальні матеріали, макети для соціальної реклами в соціальних мережах та зовнішньої реклами, лого, посібник, презентації, відео, аудіо за посиланням: http://surl.li/jgwmg  

 

Контакти національної команди, координаторів за посиланням (у разі заміни координатора інформація буде змінена автоматично онлайн): https://cutt.ly/kXgzZiP 

 

Ваша підтримка надасть змогу провести міжнародну подію «World Cleanup Day» в Україні на високоякісному рівні та зробити вагомий внесок у виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля.

 

 Контактні особи: 

Координатор Всесвітнього дня прибирання в Закарпатській області Дарина Скиба +380663192542skdasha830@gmail.com

 

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

З повагою,

Локальний координатор 

«Всеукраїнський молодіжний рух «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН»

+380663192542skdasha830@gmail.com

Дарина Скиба 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу