A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

В Будинку культури с.Терново відбудеться КОНЦЕРТ РОДИНИ ШУТКО 17 лютого о 15:00 годині

Дата: 13.02.2023 14:24
Кількість переглядів: 316

           Остап ШУТКО є одним з найвідоміших музикантів нашого часу. Він є лауреатом  міжнародних конкурсів  у Вільнюсі, Ваймарі, Пшемислі, Барселоні, Києві та Відні, а також одержувачем  багатьох стипендій і нагород (зокрема від Президента України, Академії Мистецтв України, Королеви Іспанії, ЮНЕСКО, Папи Бенедикта XVII, Муніципалітету Мілана, Amnesty International  та ін.). Його диски видані в Україні, Італії та США. З 1999 по 2007 викладав у Національній музичній академії України, ставши наймолодшим викладачем за всю її історію.

             Справжній віртуоз, він є майстром комунікації. Він легко сприймає усі музичні ідеї, жанри і має величезний репертуар: класичні скрипкові твори, сучасну музику (багато композиторів присвятили йому свої твори ), популярні твори. Така відкритість допомагає йому постійно розширяти аудиторію, пропагуючи високе мистецтво, навіть серед зовсім не підготовленої публіки.

          Крім Остапа Шутка в концерті візьмуть участь піаніст та композитор Роман, якого називають "Лістом ХХІ століття", і який вже випустив два власних альбоми Piano Explosion і Piano Energy, та скрипаль Назар, який вже у віртуозності переганяє свого батька. І Роман і Назар є лауреатами міжнародних конкурсів і виступають як солісти не лише в Україні, але й з а кордоном.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу