A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

  Ганичівську школу мистецтв представляла учениця 5 класу відділу образотворчого мистецтва - Савула Валерія, викладач Погоріляк В.І. Серед 20 учасників у І категорії учениця виборола ІІІ призове місце за що була нагороджена грамотою.

Дата: 17.12.2021 13:15
Кількість переглядів: 29

23 жовтня 2021 року на базі Закарпатської академії мистецтв відбувся обласний конкурс з живопису імені Адальберта Ерделі. 

Конкурс проводився з метою заохочення дитячої творчості, створення умов для гармонійного розвитку дитини, популяризації відомостей про життя і діяльність вітчизняних митців, зокрема Адальберта Ерделі – українського живописця, одного з основоположників закарпатської школи живопису.

 

  У ІІ-му турі Конкурсу взяли участь 40 учнів шкіл мистецтв області. Конкурс проводився у номінації живопис, у двох вікових категоріях:

Категорія А: учні віком 10–12 років.

Категорія В: учнів віком 13–15 років.

 

  Ганичівську школу мистецтв представляла учениця 5 класу відділу образотворчого мистецтва - Савула Валерія, викладач Погоріляк В.І. Серед 20 учасників у І категорії учениця виборола ІІІ призове місце за що була нагороджена грамотою та невеличким подарунком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу