A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Акція "Поспішай робити добро" у будинку культури та бібліотеці с.Нересниця

Дата: 29.07.2021 16:07
Кількість переглядів: 33

Дорога добра - це дорога, якою повинна йти кожна людина. А з чого вона починається? Вона починається зі ставлення людини до оточуючого світу. Оточуючий світ це не тільки люди, які поруч з вами, а й рослини і тварини. Адже все, що навкруги - живе. Саме за таким принципом виховували своїх дітей наші прадіди. Сьогодні ми звернемося до вічної теми - дружби і любові, злагоди і миру поміж людьми. Бо всім нам дуже добре жити у світі, у якому існують доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість, де між усіма налагоджені добрі стосунки. 

Учасники клубу "Вербиченька" на чолі з керівником Дикун О.І. та заступником Шваб Н.В. Нересницького СБК прийняли участь у акції: "Поспішайте робити добро".

Всі учасники згадували добрі справи, які вони зробили і які б хотіли зробити. Усі присутні записували добрі справи, побажання на майбутнє і ховали в скриньці, в кінці акції всі свої побажання висвітлювали. 

Бібліотекар Тяско Н.В. та директор СБК Гасинець М.М. на кінець акції пригостили всіх учасників солодощами та смачною кавою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу