A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

З метою відродження та збереження народних традицій нашого краю щодо виготовлення писанок в Нересницькій ТГ відбувся перший фестиваль-конкурс «З Великоднем у серці»

Дата: 24.06.2021 18:39
Кількість переглядів: 73

З метою відродження та збереження народних традицій нашого краю щодо виготовлення писанок в Нересницькій ТГ відбувся перший фестиваль-конкурс «З Великоднем у серці». До заходу долучилися учні загальноосвітніх та мистецьких шкіл, вихованців ЗДО, працівники закладів культури та народні майстри.

Фото без опису

Вироби вражали творчою фантазією та креативністю учасників. Представлено роботи в різних техніках виконання: традиційна писанка розтопленим воском (батикова техніка), «Дряпанка», «Мальованка», «Зернівка», писанка прикрашена бісером, писанка  виготовлена у техніці квілінг, канзаші. Цей конкурс розкрив безліч талантів нашої громади. Дякуємо всім за активну співпрацю, за збереження мистецьких традицій, адже спільними зусиллями ми зможемо зберегти культуру нашого краю для майбутніх поколінь. 

Всіх бажаючих запрошуємо відвідати виставку робіт учасників конкурсу, що проходитиме в краєзнавчому музеї с.Терново до 12 травня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу