A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Краєзнавчий музей с.Терново Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

В одному із залів краєзнавчого музею с. Терново тривають ремонтні роботи

Повідомляємо, що наразі в одному із залів краєзнавчого музею с. Терново тривають ремонтні роботи. Це стало можливими завдяки проєкту "Популяризація етнографічної спадщини Нересницької громади", який ми виграли за результатами конкурсу місцевих ініціатив для впровадження на території Українських Карпат в межах проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що реалізовується в рамках Німецької Фінансової Кооперації (FC) і фінансується за рахунок Банку розвитку KfW.

11:00 21.03.2023

В Краєзнавчому музеї с.Терново проведена година-спілкування до 9-ої річниці пам'яті Героїв Небесної Сотні на тему "Герої не вмирають"

До 9-ої річниці пам'яті Героїв Небесної Сотні в Краєзнавчому музеї с.Терново проведена година-спілкування з учнями 5-их класів Тернівського опорного закладу загально-середньої освіти І-ІІІ ступенів на тему "Герої не вмирають"

08:57 20.02.2023

В краєзнавчому музеї с.Терново проведено годину-спілкування до вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

В краєзнавчому музеї с.Терново проведена година-спілкування з учнями 11 класу приурочена даті дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

11:23 13.12.2022

Учні Вишоватської гімназії відвідали краєзнавчий музей с.Терново та МПК №2 та ДПК с.Терново

Учні четвертих класів Вишоватської гімназії відвідали криєзнавчий музей с.Терново та побували на екскурсії до Місцевої Пожежної Команди №2 та Добровільної Пожежної Команди в селі Терново.

11:00 28.11.2022

Краєзнавчий музей с.Терново відвідав гість з м.Київ

Краєзнавчий музей с.Терново відвідав гість з м. Київ Максим Плахотнік (представник фонду Міжнародної солідарності). Він з цікавістю розглядав та розпитував про старовинні знаряддя праці нашого Закарпаття.

09:28 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу