A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Ганичівська школа мистецтв Нересницької сільської ради

Вітаємо учнів класу фортепіано Ганичівської ШМ Ухаль Альону та Руснак Світлану (клас викладача Цірик М.М.) з Дипломами Лауреатів І та ІІ премії у V Міжнародному Фортепіанному Конкурсі «Piano Art»

Вітаємо учнів Ганичівської ШМ Ухаль Альону та Руснак Світлану (клас викладача Цірик М.М.) з Дипломом Лауреата І премії (Ухаль А.) та Дипломом Лауреата ІІ премії ( Руснак С.) у V Міжнародному Фортепіанному Конкурсі «Piano Art”.

12:58 20.04.2023

Напередодні Великодня учні Ганичівської ШМ організували виставку писанок та малюнків

Писанка – особливий вид мистецтва, який корінням сягає ще в дохристиянські часи.Розфарбоване яйце не просто радість для ока та красивий атрибут свята, це глибокий символізм давніх традицій.

12:33 12.04.2023

УЧЕНЬ ГАНИЧІВСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ - ЧЕНДЕЙ ТІМУР (ВИКЛАДАЧ ГАДАЙЧУК Т.М.),ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПЕРШОМУ ТУРІ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ЕСТРАДНОЇ ПІСНІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УЧЕНЬ ГАНИЧІВСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ - ЧЕНДЕЙ ТІМУР (ВИКЛАДАЧ ГАДАЙЧУК Т.М.),ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПЕРШОМУ ТУРІ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ЕСТРАДНОЇ ПІСНІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14:01 23.03.2023

Семінар-практикум на тему: «Особливості формування ключових мистецьких компетентностей на індивідуальних заняттях з спеціального інструменту у мистецькій школі в умовах нової української школи.

26 жовтня 2022р. на базі Ганичівської школи мистецтв був проведений семінар-практикум на тему: «Особливості формування ключових мистецьких компетентностей на індивідуальних заняттях з спеціального інструменту у мистецькій школі в умовах нової української школи. Методика роботи над музичними творами різних жанрів і стилів українських композиторів та української народної музики на уроках з фаху» для викладачів по класу гітари Тячівського та Рахівського районів. Семінар-практикум проводила викладач по класу гітари Тяско Оксана Іванівна з ученицею 6 класу Грись Жанною. Присутні викладачі та гості семінару визнали роботу по проведенню семінару-практикуму на високому професійному рівні.

09:07 26.10.2022

Ганичівську ШМ представив Фіцай Мирослав, учень І класу викладача Гадайчук Т.М. на обласному відбірковому турі Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя».

25 листопада у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «Бавка» місто Ужгород відбувся обласний відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя» .

14:25 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу