A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Терново Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

У бібліотеці с.Терново проведено годину етики та вихованості "Поговоримо про толерантність".

Тернівська сільська бібліотека  провела для своїх користувачів годину етики та вихованості "Поговоримо про толерантність". Під час спілкування читачами було визначено поняття "толерантність", та які риси характеру треба виховувати в собі вже сьогодні, щоб відчувати себе толерантною людиною.

16:26 15.11.2021

У читальному залі бібліотеці с.Терново організована викладка літератури «Пам'ять вогненних років».

28 жовтня вся країна відзначила День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

10:57 29.10.2021

В бібліотеці с.Терново представлена книжкова виставка присвячена Дню українського козацтва та Дню захисника і захисниць України.

До Дня українського козацтва та Дня захисника України, що відзначаються в Україні 14 жовтня  в бібліотеці с.Терново для тих, хто захоплюється історією своєї держави, для постійних відвідувачів бібліотеки в читальному  залі  оформлена книжкова виставка,  присвячена найбільш яскравим постатям Війська Запорізького, їх державній діяльності. Де представлена література присвячена захисникам Вітчизни і розповідає про героїчне минуле та сучасне українського війська.

15:16 18.10.2021

Книжкова виставка в бібліотеці с.Терново "Хрещення Київської Русі - перша сходинка до духовності"

До уваги користувачів бібліотеки с.Терново для юнацтва представлено книжково-ілюстративну виставку «ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ- ПЕРША СХОДИНКА ДО ДУХОВНОСТІ», з якої користувачі дізнаються про історію свята,що прославляє собою подію, що трапилася багато століть тому.

14:16 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу