A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області

Бібліотека с.Петрушів Тернівського старостинського округу №4 Нересницької сільської ради

До міжнародного дня миру працівники культури с. Петрушів підготували та провели флеш-моб "Ми хочемо миру".

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців. Адже найбільше у світі щастя – це, коли люди живуть мирно, дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. До міжнародного дня миру працівники культури с. Петрушів підготували та провели флеш-моб "Ми хочемо миру".

15:54 24.09.2024

Коротка історія державності Карпатської України

Коротка історія державності Карпатської України – не лише яскрава сторінка у визвольних державницьких змаганнях українців, які багатьма поколіннями, ще з часів Гетьманщини, мріяли про свою незалежність і утвердження держави Україна як рівної серед рівних, у колі світових народів.

09:22 18.03.2024

20-го лютого в бібліотеці с. Петрушів була оформлена виставка, біля якої проведена година вшанування "Небесна Сотня у наших серцях".

Цього дня ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини. Саме на 20 лютого припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у середмісті Києва. В бібліотеці с. Петрушів оформлена виставка біля якої проведена година вшанування "Небесна Сотня у наших серцях".

10:59 20.02.2024

Працівники культури с.Петрушів провели флешмоб "Єдина країна - Україна"

Ми Єдина країна! Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного - миру, спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою. Працівники культури с.Петрушів провели флешмоб "Єдина країна - Україна"

21:55 16.02.2024

До Дня захисника України та Дня Українського козацтва у бібліотеці с. Петрушів було оформлено виставку

До Дня захисника України та Дня Українського козацтва у бібліотеці с. Петрушів було оформлено виставку біля якої проведено бесіду, метою проведення якої є сформувати у юного покоління почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність стати на захист державних інтересів країни, виховувати глибоку повагу до захисників, які віддали своє життя в ім’я майбутнього.

18:17 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Додати послуги

Додати ще одну послугу